Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Niftarlake

Interactieve laserprojectoren voor het Niftarlake College

Guus Dreu heeft als facilitair manager bij het Niftarlake College een uitgebreid takenpakket, van het aansturen van diverse teams tot alles wat nodig is om de gebouwen in de gewenste conditie te houden. Ook inkoop en onderhoud van alles op het gebied van ICT valt onder zijn verantwoordelijkheden. In dat kader begeleidde hij de aanschaf en implementatie van tientallen interactieve Epson laserprojectoren met op maat gemaakte vlakke (Chameleon) whiteboards die Heutink ICT mocht leveren.

Het Niftarlake College in Maarssen is een school voor mavo, havo en atheneum. Het gros van de ongeveer 1.700 leerlingen krijgt les in het hoofdgebouw. De circa 300 brugklassers hebben enkele jaren terug een eigen gebouw gekregen waar ze rustig aan het middelbaar onderwijs kunnen wennen.

"Ik krijg alleen maar tevreden berichten over de laserprojectoren"

- Guus Dreu Facilitair, manager bij het Niftarlake College

Interactieve laserprojectoren bij Niftarlake

Interactieve laserprojectoren bij Niftarlake

"De systemen zijn op lesdagen vrijwel continu in gebruik, in alle 57 lokalen"
Lees het hele verhaal

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico