Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Breng je les tot leven met de Epson laserprojectoren

Heb je nog oude projectoren in de klaslokalen hangen en zijn deze toe aan vervanging? Of wil je gewoon het beste beeldkwaliteit en een duurzame inzet van technologie? Dan is switchen naar een Epson laserprojector wat voor jou. Met de nieuwste laserprojectoren breng je lessen en presentaties naar een nieuw niveau dankzij verbeterde beeldkwaliteit en gebruikersgemak. Stap je nu over naar een nieuwe laserprojector dan ontvang je van ons €150,- retour voor je oude projector*.

Van lamp naar laser: Je oude projector is geld waard

Overstappen naar een nieuwe laserprojector is gemakkelijk, duurzaam en een slimme investering. Bij installatie van de projector worden bestaande componenten, zoals de beugel en whiteboard, namelijk zo veel mogelijk hergebruikt. Zo worden er geen overbodige materialen verbruikt en worden er kosten bespaard. Lever je een oude projector in, dan zorgen wij voor een duurzame afvoer én krijg je €150,- retour bij aanschaf van een nieuwe laserprojector*. Benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden? Onze adviseur interactieve presentatiemiddelen gaat graag met je in gesprek.
*Vraag naar de voorwaarden

Neem contact met ons op

Voordelen

Epson Laserprojectoren

Beste beeldkwaliteit

Optimaal zicht vanuit elke hoek en ruimte. Groot beeldformaat, indirect licht en geen dode hoeken of reflecties.

Dé duurzame oplossing

De laserprojectoren zijn stabiel over de jaren heen dankzij een lange levensduur. Gewoon te monteren op bestaande componenten.

Optimale samenwerking

Verbeterde connectiviteit dankzij eenvoudige verbinding vanaf ieder apparaat.

Gebruiksvriendelijk

Geschikt voor elke vorm van lesgeven. Gebruik het bord interactief of analoog om te schrijven zoals je gewend bent.

Beste beeldkwaliteit en vriendelijk voor de ogen

De 3LCD-technologie zorgt voor kleurrijke en heldere beelden. Daarnaast is het indirecte licht vriendelijker voor de ogen. Studenten en docenten staren tijdens een lange sessie niet continu naar een scherm waardoor ze geen last van de ogen krijgen. Een stuk beter voor de gezondheid. Daarnaast heb je vanuit het hele lokaal optimaal zicht en zijn er geen dode hoeken of reflecties. Zo kan iedere student de les goed volgen.

"Ik krijg alleen maar tevreden berichten over de laserprojectoren"

- Guus Dreu Facilitair, manager bij het Niftarlake College

De meest duurzame oplossing

Laserprojectoren zijn bewezen stabiel over de jaren heen. Ze zijn gemakkelijk te upgraden, eenvoudig uit te wisselen en componenten in het klaslokaal, zoals een whiteboard en bevestiging, kunnen hergebruikt worden. Dat is duurzaam en bespaart kosten. Daarnaast hebben ze een lange levensduur van meer dan 12.000 branduren en verbruiken ze minder energie. Een laserprojector bespaart over een inzet van 7 jaar al snel €2000,- ten opzichte van een lampprojector.

Optimale samenwerking

De nieuwste generatie laserprojectoren kun je gemakkelijk verbinden vanuit ieder device. Schakel snel tussen invoerbronnen zonder de les te onderbreken met behulp van het startscherm, waarop alle belangrijke projectorfuncties en bedieningselementen zijn te vinden. Je kunt gemakkelijk draadloos projecteren tot wel 4 apparaten tegelijk. Vanuit één dashboard kun je alle projectoren beheren en centraal berichten sturen naar de schermen. Wel zo eenvoudig met veel devices in de klas.

Eenvoudig gebruik in het klaslokaal

De laserprojectoren maken interactief werken op een whiteboard mogelijk, met of zonder aansluiten van een vaste PC of BYOD-apparaten. Maar naast digitaal, kan het whiteboard ook gewoon analoog gebruikt worden waardoor je gewoon kunt schrijven zoals je gewend bent. Zo past de laserprojector van Epson bij elke manier van lesgeven, de docent bepaalt. Het schrijven voelt natuurlijk aan doordat je gewoon schrijft met de standaard whiteboard markers. Doordat de projector dicht bij de muur bevestigd is, kijkt de docent niet constant in het licht die de projector produceert.

Aan de slag met Epson Laserprojectoren

Benieuwd hoe jij Epson laserprojectoren in kunt zetten in de lessen? Of geïnteresseerd in de actie? Wij laten je graag de vele mogelijkheden zien.

Neem contact met ons op

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico