Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.

Klantcase: WSKO

WSKO gaat helemaal voor Google

Bij WSKO wordt vrijwel alleen nog gewerkt met het Google-platform en Chromebooks. WSKO heeft zelfs als eerste stichting in de Benelux de titel van Google Reference School morgen ontvangen In de voorbereiding en realisatie van deze ‘Google-only’ omgeving speelde Heutink ICT een belangrijke rol.

Myriam Valkenburg, bovenschools ICT’er bij WSKO, vindt dat de MOO Suite van Heutink ICT uitstekend samengaat met het Google-platform. “Onder de motorkap van de MOO Suite zitten ook koppelingen met het Google-account en de Basispoort-programma’s. Het is allemaal goed geïntegreerd.” Over de samenwerking met Heutink ICT is Myriam sowieso lovend. “Je merkt aan hun hele dienstverlening dat het wordt aangeboden vanuit een onderwijskundige achtergrond. Ze denken goed na over wat bepaalde keuzes op de werkvloer betekenen voor leerkrachten en leerlingen. En ze helpen ons het maximale uit bijvoorbeeld de mogelijkheden van Google te halen.”

"Bij Heutink ICT denken ze goed na over wat bepaalde keuzes op de werkvloer betekenen voor leerkrachten en leerlingen."

- Myriam Valkenburg, bovenschools ICT’er bij WSKO

  • Digital Skills for Kids
  • Detachering Netwerkspecialist
  • MOO Suite
  • Happeo intranet

Wil je weten hoe wij jouw school verder kunnen helpen?

Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico