Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Adenium

Adenium koos bewust voor een in-company-opleiding

Een groep ICT’ers van Adenium in Friesland volgde de opleiding Specialist Digitale Geletterdheid van Heutink ICT. Adenium had bewust gekozen voor een in-company-traject. Bovenschools ICT’er Anne-Jan Bruinsma legt uit waarom.

Adenium (31 scholen en ongeveer 5.000 leerlingen) heeft een duidelijke visie op de inzet van ICT in het onderwijs. Bovenschools ICT’er Anne-Jan Bruinsma: “Wij hebben er bewust voor gekozen om ICT niet heel plat neer te zetten als enkel apparaten en programma’s maar er primair met een onderwijskundige blik naar te kijken.” Doordat het thema digitale geletterdheid in een dergelijke visie per definitie een prominente rol speelt, kwam de opleiding van Heutink ICT in beeld. “We hebben gekozen voor in-company omdat je dan meer sturing hebt op de inhoud van de opleiding. Dit in-company-traject heeft ons niet alleen veel kennis opgeleverd, maar ook verbinding tussen de ICT’ers.”

Meer weten?

Benieuwd wat wij op het gebied van in-company opleidingen voor jouw bestuur kunnen betekenen? We vertellen het je graag; neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
in-company-opleiding bij Adenium

in-company-opleiding bij Adenium

“Op een gegeven moment merkte ik dat de kloof tussen onderwijs en techniek steeds groter werd”
Lees het hele verhaal

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico