Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • Demoaanvraag
Terug naar beheren

Al je apparaten vanuit één omgeving beheerd

Genoeg van de stress over het beheren van al die Chromebooks en/of Windows-laptops? Maak het jezelf makkelijk met Apparaatbeheer.

Zelf devices beheren, maar dan makkelijk

Met Apparaatbeheer bieden wij een gebruiksvriendelijke manier om je Chromebooks en Windows-apparaten te beheren. Zo beheer jij binnen een paar kliks al je apparaten, apps en instellingen.

NIEUW: iPad-beheer activeren in Apparaatbeheer

Heb jij (veel) iPads op school? Dan is het verstandig deze zomer iPad beheer in te stellen in Apparaatbeheer. Alle iPads vervolgens opnemen is een technische handeling die wij voor je uitvoeren. Zo begin je het nieuwe schooljaar in een goed beheersbare omgeving voor zowel iPads, Chromebooks als Windows devices.

Waarom Apparaatbeheer?

  • Compleet beheer van Chromebooks en Windows-apparaten in één omgeving
  • Sneller en eenvoudiger dan de beheeromgevingen van Microsoft en Google
  • Tijdwinst door beheergemak
  • Je benut de mogelijkheden van je apparaten optimaal

Plan een demo in met een van onze collega's.

Plan een demo in

Vraag Apparaatbeheer aan! Ben je nog geen klant? Neem dan contact met ons op.

Plan een demo in Neem contact op

Producten die je nodig hebt om met Apparaatbeheer te kunnen werken:

Om devices te kunnen beheren via Apparaatbeheer, heb je Office 365 en/of Google Workspace for Education nodig, met een koppeling via Basishub.

Beheren

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Beheren:
Basishub

Het complete koppelplatform. Basishub zorgt ervoor dat iedere medewerker en leerling automatisch de juiste toegang krijgt tot bijvoorbeeld je werkomgeving, digitale lesmethodes of communicatieoplossingen.

Netwerkbeheer

Veilig en stabiel online. Met onze Netwerkbeheer-oplossingen zorgen wij ervoor dat jouw netwerk iedereen de gewenste toegang geeft tot internet. Snel, stabiel, schaalbaar en veilig.

Security & Privacy

Goede beveiliging is een must voor verantwoord digitaal onderwijs.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico