Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Google Upgrade
 • Demoaanvraag
Terug naar werken

Jouw digitale gereedschapskist van Google

Met Google Workspace for Education maak je samenwerken en organiseren makkelijker door je leerlingen en collega’s te voorzien van tools als Google Classroom, Google Drive en meer.

Tools voor binnen én buiten de klas

Via Google Workspace for Education biedt Google scholen laagdrempelige tools als Google Classroom en Google Drive. Deze tools maken het leraren en leerlingen makkelijk om samen te werken, feedback te geven en hun werk te organiseren.

 • Eenvoudig beheer van je klaslokaal 
  Maak lesgroepen en geef opdrachten in Google Classroom, neem toetsen af met Google Formulieren en organiseer het werk voor jezelf en je leerlingen. 
 • Laagdrempelig samenwerken 
  Onbeperkte bestandsopslag in Google Drive voor je leerlingen en medewerkers. Zij kunnen daarin real-time samenwerken aan documenten, spreadsheets en presentaties.
 • Op jouw manier communiceren 
  Maak binnen en buiten de les gebruik van tools als Gmail, Google Meet en Google Chat om je collega’s en leerlingen altijd aangehaakt te houden. 
 • Ongekend aantal mogelijkheden
  Websites bouwen met Google Sites, onderzoek doen met Google Formulieren en samen tekenen met Google Jamboard.

Wat levert het op?

Iedereen automatisch de juiste toegang

Google Workspace for Education met Basishub zorgt ervoor dat elke leerling en medewerker automatisch toegang krijgt tot het juiste Google-account, lid is van de juiste groepen en toegang heeft tot de juiste Gedeelde Drives. 

Geen dubbel beheer 

Er komt iemand in dienst, een medewerker krijgt een andere rol of er gaat iemand uit dienst: Google Workspace for Education-accounts worden via Basishub automatisch aangemaakt en bijgewerkt. Dat scheelt jou of jouw school dus werk.  

Veilig en verantwoord 

Doordat leerlingen en medewerkers automatisch de juiste toegang krijgen – en deze toegang automatisch wordt ontzegd bij een rolwijziging of uitdiensttreding – weet je zeker dat er geen losse eindjes zijn.    

Ondersteuning voor iedereen 

Heb je vragen, kom je ergens niet uit, lopen zaken anders dan je verwacht? Dan helpen onze collega’s van de Servicedesk je graag, zodat jij verder kunt met je werk.  

Behoefte aan nog meer functionaliteit?

De tools in Google Workspace for Education zijn en blijven gratis. Maar wil je extra functionaliteit, zoals plagiaatcontrole in Google Classroom, Breakout Rooms in Google Meet of meer inzicht in het gebruik van je Google-omgeving? Dan is Google Workspace Enterprise for Education misschien wel iets voor jouw school. 

Ervaar het zelf

Zelf ervaren hoe Google Workspace for Education werkt? Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op.

Plan een demo in Neem contact met ons op

Producten die je nodig hebt om met Google Workspace for Education te kunnen werken:

Om jouw leerlingen en collega’s automatisch te voorzien van Google Workspace for Education-accounts heb je ons koppelplatform Basishub nodig, gekoppeld aan een leerlingadministratie- en/of HR-systeem.

Google Workspace for Education werkt goed samen met:

Google Workspace for Education laat zich uitstekend combineren met onze oplossingen Schoolintranet voor Google en Apparaatbeheer.

Werken

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Werken:
Schoolintranet

De verbindende factor. Schoolintranet is de werkomgeving voor alle medewerkers binnen een school of stichting. Dit centrale platform integreert naadloos met de bekende toepassingen van zowel Microsoft als Google.

Microsoft 365

Vertrouwd naar de cloud. Vertrouwde tools als Word, PowerPoint en Excel, maar dan in de cloud: Microsoft 365 maakt online (samen)werken eenvoudiger dan ooit.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico