Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Demoaanvraag
Terug naar communiceren

Dat ziet er professioneel uit!

Met Infoscherm kun je snel en makkelijk berichten, foto’s/video's, aankondigingen en ander nieuws publiceren op het informatiescherm in je school.

Plan een demo in

Narrowcasting op z'n slimst

Met Infoscherm deel je actuele informatie via de gemeenschappelijke informatieschermen die bijvoorbeeld bij de entree of in de hal van je school hangen.

 • Alles bij één partner
  Wij ondersteunen je tijdens het hele proces, van advisering, levering tot installatie van de benodigde hard- en software. Na de technische realisatie verzorgen we bovendien een online instructietraining.
 • Ook schermen erbij? Geen punt
  Heb jij nog geen (goede) schermen op school? Uiteraard kunnen we jouw Infoscherm-oplossing ook leveren met professionele en energiezuinige televisieschermen (inclusief montagebeugel en vereiste bekabeling).
 • Informatie direct zichtbaar
  Achter elk scherm hangt een door ons beheerd kastje dat de inhoud op de schermen real-time aanstuurt. Behalve het kastje achter de schermen omvat Infoscherm een centrale online beheeromgeving. Daarmee bepaal jij heel eenvoudig wat er op de schermen te zien is.
 • Koppel ook met Klasbord Ouderapp
  We kunnen de Infoscherm-beheeromgeving direct koppelen met Klasbord Ouderapp. Agenda-items en de gesprekkenplanner die je plaatst in Klasbord Ouderapp, kunnen ook real-time worden gedeeld via de informatieschermen en Schoolwebsite.

Stappenplan

Bij de implementatie van Infoscherm gaan wij te werk volgens een helder en doordacht stappenplan.

 • 1

  Inventariseren

  Allereerst bekijken we samen op hoeveel schermen je Infoscherm wilt gebruiken en waar die schermen (komen te) hangen.

 • 2

  Kiezen

  Op basis van de inventarisatie kiezen we de vereiste hardware, eventueel inclusief nieuwe narrowcasting-schermen.

 • 3

  Installeren

  Een van onze professionele montageteams komt de Infoscherm-oplossing bij jou op school installeren.

 • 4

  Gebruiken

  We geven je toegang tot de online beheeromgeving, waarna jij alle mogelijke content kunt gaan delen via jouw schermen.

 • 5

  Beheren

  Wij zorgen ervoor dat de techniek werkt zoals hij moet werken. Bij vragen of problemen kun je rekenen op directe ondersteuning.

Waarom Infoscherm?

 • Optimale verbinding tussen informatie binnen en buiten school
 • Eenvoudig zelf content plaatsen op elk gewenst scherm
 • Altijd actuele content dankzij koppeling met Klasbord Ouderapp
 • Alles bij één partner

Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Infoscherm werkt goed samen met:

Als je nog meer plezier wilt hebben van Infoscherm, kijk dan ook eens naar de volgende oplossingen waarmee je Infoscherm uitstekend kunt combineren.

Communiceren

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Communiceren:
Klasbord Ouderapp

Het toegankelijke ouderportaal. Klasbord Ouderapp is een combinatie van een app en een veilige webomgeving, die leraren op duizenden scholen gebruiken om direct en snel te communiceren met ouders.

Schoolwebsite

Zet je school op de kaart. Met Schoolwebsite kies je als school voor een merkbaar doordachte vormgeving die past bij je kernwaarden. Je kunt je Schoolwebsite ook eenvoudig zelf aanpassen.

Schoolgids

Alle informatie digitaal en interactief. Schoolgids is de centrale online kennisbank van jouw school. Met alle informatie die volgens de wet in een schoolgids hoort te staan. Heel overzichtelijk en altijd actueel.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico