Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Microsoft 365

Microsoft 365 biedt collega’s en leerlingen de tools waar ze al bekend mee zijn en maakt samenwerken en organiseren in de cloud makkelijker dan ooit. Met de vele apps, lokaal en in de cloud en volledig geïntegreerd in onze MOO Suite, creëren we een krachtige online leer- en werkomgeving voor jouw onderwijs. Wil je meer uit Microsoft 365 halen, dan hebben wij met Microsoft 365 MAX een aanvullend dienstenpakket om je processen, communicatie, veiligheid en overzichten te optimaliseren.

Eenvoudig in de cloud

Via Microsoft 365 en je Windows device heb je altijd toegang tot al je bekende Office apps om slimmer te werken en leren. Online en als volledige desktopversie. Zo kun je blijven doen wat je altijd deed, maar dan efficiënter en veilig in de cloud.

Slimmer samenwerken en communiceren

In OneDrive, Teams en/of SharePoint vinden je collega’s alle tools en locaties om real-time samen te werken aan Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden.

Lesgeven en samenwerken in één tool

Maak lesgroepen en geef opdrachten in Microsoft Teams, of maak teams en kanalen aan om met je collega’s samen te werken, te plannen en te communiceren.

Een goed gevulde wereld aan Apps

Naast de bekende apps als Teams, Word, PowerPoint, Excel en Outlook zijn er met Minecraft, Paint, Lego Education WeDO ook veel apps om je onderwijs beter te maken.

Efficiëntere processen en overzichten

Maak binnen en buiten de les gebruik van tools als Outlook en Teams om je collega’s en leerlingen altijd aangehaakt te houden.

Haal meer uit Microsoft 365, met 365 MAX

Het is geen toeval dat de meeste schoolbesturen kiezen voor Microsoft 365 als platform voor samenwerken, communiceren en het opslaan en uitwisselen van bestanden. In veel gevallen is daarbij op basis van SharePoint ook een intranetomgeving ingericht, zoals ons eigen Schoolintranet. Maar daar blijft het vaak bij. Een wereld aan mogelijkheden om processen te optimaliseren en overzichten te creëren met dashboards blijft onbenut. En dat is zonde. Daarom kun je bij Heutink ICT terecht voor 365 MAX.

Digital Skills for Kids voor Microsoft 365

Digital Skills for Kids is een laagdrempelige en leraar-onafhankelijke leerlijn waarmee leerlingen leren werken met de bekende tools, apps en services van Microsoft 365. Als jouw school kiest voor Digital Skills for Kids, leveren wij een volledig ingerichte Microsoft 365-omgeving. Aan de hand van actuele checklists en uitlegvideo's krijgen leerlingen de nodige basisvaardigheden bijgebracht.

Lees verder

Integratie met de MOO Suite. Wat betekent dat?

Binnen de MOO Suite zorgt ons koppelplatform Basishub ervoor dat jouw Microsoft 365-omgeving automatisch wordt gevuld met de juiste gebruikers uit de volgende systemen: Basispoort, ParnasSys, ESIS, Magister, Somtoday, AFAS, Youforce of HR2day. Heb je nog geen Microsoft 365-omgeving? Dan maken we die ook gewoon voor je aan.

 • Iedereen automatisch de juiste toegang 

  Microsoft 365 met Basishub zorgt ervoor dat elke leerling en medewerker automatisch toegang krijgt tot het juiste Microsoft 365-account en lid is van de juiste groepen en Teams-omgevingen om in samen te werken.

 • Geen dubbel beheer

  Er komt iemand in dienst, een medewerker krijgt een andere rol of er gaat iemand uit dienst: Microsoft 365-accounts worden door Basishub automatisch aangemaakt en bijgewerkt. Dat scheelt jou of jouw school dus werk.

 • Veilig en verantwoord

  Doordat leerlingen en medewerkers automatisch de juiste toegang krijgen – en deze toegang automatisch wordt ontzegd bij een rolwijziging of uitdiensttreding – weet je zeker dat er geen losse eindjes zijn.

 • Ondersteuning voor iedereen

  Heb je vragen, kom je ergens niet uit, lopen zaken anders dan je verwacht? Dan helpen onze collega’s van de Servicedesk je graag, zodat jij verder kunt met je werk.

Windows Educatie Devices

Betaalbare apparaten

Bied alle leerlingen en studenten de kans om toegang te krijgen tot betaalbare Windows 11-apparaten, gebouwd voor zowel het klaslokaal als voor het leren op afstand.

Klanten over ons

4 mei Klantcases

Klantcase: OOZ

OOZ wil altijd kunnen beschikken over een stabiele, werkende en gebruikersvriendelijke ICT-omgeving voor medewerkers en leerlingen. Naast het uitvoeren van technisch beheer helpen wij het bestuur met bijvoorbeeld de professionalisering van leerkrachten en het vorm geven aan het thema digitale geletterdheid.

Bericht lezen
6 april Klantcases

Klantcase: Varietas

Nadat Varietas was ontstaan uit een fusie van twee stichtingen, wilde men voor zowel leerlingen als personeel één uniforme digitale leer-werkomgeving realiseren. Om deze harmonisatie vorm te geven, koos Varietas er bewust voor om alles in de Microsoft-omgeving te bouwen.

Bericht lezen
31 maart Klantcases

Klantcase: Basisschool de Buutplaats

Op basisschool de Buutplaats uit Den Haag zochten ze een manier om de kinderen digitaal vaardig te maken met verschillende Office toepassingen. Digital Skills voor Kids bracht de uitkomst. Bekijk in de video hoe zij kinderen digitaal vaardig maken in de Office 365 omgeving.

Bericht lezen

Meer weten over Microsoft 365?

Wil jij weten hoe Microsoft 365 jou kan helpen? Vraag dan een adviesgesprek aan met één van onze experts.

Plan een adviesgesprek in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico