Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Aanvullende beveiliging voor Microsoft 365
 • Demoaanvraag
Terug naar werken

Eenvoudig online werken

Bied je collega’s en leerlingen met Microsoft 365 de tools waar ze al bekend mee zijn en maak samenwerken en organiseren in de cloud makkelijker dan ooit.  

Vertrouwd naar de cloud

Microsoft 365 biedt collega’s en leerlingen vertrouwde tools als Word, PowerPoint en Excel en maakt online werken eenvoudiger dan ooit.

 • Laagdrempelig samenwerken 
  In OneDrive, Teams en/of SharePoint vinden je collega’s alle tools en locaties om real-time samen te werken aan Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden. 
 • Op jouw manier communiceren 
  Maak binnen en buiten de les gebruik van tools als Outlook en Teams om je collega’s en leerlingen altijd aangehaakt te houden. 
 • Lesgeven en samenwerken in één tool 
  Maak lesgroepen en geef opdrachten in Microsoft Teams, of maak teams en kanalen aan om met je collega’s samen te werken, te plannen en te communiceren. 
 • Toegang tot alle Microsoft 365-apps 
  Naast de online versies van Teams, Word, PowerPoint, Excel en Outlook heb je met Microsoft 365 altijd toegang tot de volledige desktopversies. Zo kun je blijven doen wat je altijd deed, maar dan in de cloud. 

Iedereen automatisch de juiste toegang 

Microsoft 365 met Basishub zorgt ervoor dat elke leerling en medewerker automatisch toegang krijgt tot het juiste Microsoft 365-account en lid is van de juiste groepen en Teams-omgevingen om in samen te werken. 

Geen dubbel beheer 

Er komt iemand in dienst, een medewerker krijgt een andere rol of er gaat iemand uit dienst: Microsoft 365-accounts worden door Basishub automatisch aangemaakt en bijgewerkt. Dat scheelt jou of jouw school dus werk.  

Veilig en verantwoord 

Doordat leerlingen en medewerkers automatisch de juiste toegang krijgen – en deze toegang automatisch wordt ontzegd bij een rolwijziging of uitdiensttreding – weet je zeker dat er geen losse eindjes zijn.    

Ondersteuning voor iedereen 

Heb je vragen, kom je ergens niet uit, lopen zaken anders dan je verwacht? Dan helpen onze collega’s van de Servicedesk je graag, zodat jij verder kunt met je werk.  

Aanvullende beveiliging voor Microsoft 365

Met Heutink ICT ben je verzekerd van een veilige basisinrichting van jouw Microsoft 365-omgeving, inclusief monitoring. Voor een extra sterke beveiliging tegen indringers en andere dreigingen van buitenaf kun je ook nog kiezen voor Microsoft 365 Multi Factor Authentication (MFA) en Advanced Threat Protection (ATP).

Ervaar het zelf

Zelf ervaren hoe Microsoft 365 werkt? Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op. 

Demo aanvragen Neem contact met ons op

Producten die je nodig hebt om met Microsoft 365 te kunnen werken:

Om jouw leerlingen en collega’s automatisch te voorzien van Microsoft 365-accounts, heb je ons koppelplatform Basishub nodig, gekoppeld aan een leerlingadministratie- en/of een HR-systeem.

Microsoft 365 werkt goed samen met:

Microsoft 365 laat zich uitstekend combineren met onze oplossingen Schoolintranet voor Microsoft 365 en Apparaatbeheer.

Werken

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Werken:
Schoolintranet

De verbindende factor. Schoolintranet is de werkomgeving voor alle medewerkers binnen een school of stichting. Dit centrale platform integreert naadloos met de bekende toepassingen van zowel Microsoft als Google.

Google Workspace for Education

Tools voor binnen én buiten de klas. Deze digitale gereedschapskist van Google maakt het makkelijk om samen te werken, elkaar feedback te geven en je werk te organiseren. 

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico