Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar leren

De handige Google-leerlijn

Met Digital Skills for Kids geef je leerlingen een vliegende start in het (samen)werken aan documenten en presentaties met de tools van Google.

De kickstart voor Google-vaardigheden

Digital Skills for Kids is een laagdrempelige en leraar-onafhankelijke leerlijn waarmee leerlingen leren werken met Google Drive, Google Documenten en Google Presentaties.

 • Een Google Classroom-omgeving
  Als jouw school kiest voor Digital Skills for Kids, leveren wij een volledig ingerichte Google Classroom-omgeving voor iedere groep.
 • Checklists en video's
  Aan de hand van actuele checklists, uitlegvideo's en opdrachten krijgen leerlingen de nodige basisvaardigheden bijgebracht.
 • Snel aan de slag
  Elke leerling krijgt een eigen digitaal werkblad en als leraar heb je een overzicht van al het werk van je leerlingen. Binnen een paar klikken kan iedereen aan de slag.

Waarom Digital Skills for Kids?

 • Alle Google-basisvaardigheden snel bijgebracht
 • Leraar-onafhankelijk; kinderen kunnen snel zelf aan de slag
 • Gericht op de individuele leerling
 • Eenvoudig te gebruiken in het bestaande lesaanbod

Producten die je nodig hebt om met Digital Skills for Kids te kunnen werken:

Als jullie aan de slag willen met Digital Skills for Kids, heb je Google Workspace for Education nodig. Hebben jullie dat nog niet op school, dan helpen wij je er graag aan.

Leren

Bekijk ook onze andere oplossingen voor Leren:
MOO Startportaal

Direct toegang tot alles wat je nodig hebt. MOO Startportaal is dé overzichtelijke startpagina voor digitaal onderwijs. Leraren en leerlingen starten al hun programma’s vanuit één omgeving met één klik.

Schermcontrole

Zo weet jij precies wat leerlingen doen. Met Schermcontrole kun je als leraar live meekijken bij alle leerlingen die op dat moment actief zijn op hun Chromebook of Windows-device.

Myndr

De filterknop voor focus in de klas. Internet tijdens de les: een bron van afleiding? Met myndr heb je als leraar een fysieke knop waarmee je heel eenvoudig de internetfiltering regelt.