Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Terug naar Home

Vaardig aan de slag

Digitale geletterdheid is een eis die straks niet alleen aan leerlingen wordt gesteld, ook van leraren mag het worden verwacht. Sterker nog: leraren met onvoldoende kennis en skills op dit gebied kunnen de mogelijkheden van ICT nooit optimaal benutten.

Wil jij werk maken van de digitale ontwikkeling van je medewerkers? Dan bieden wij de scholing die je nodig hebt.

Bekijk de nieuwe Scholingsgids

Onze trainingen

Wij bieden verschillende workshops, bootcamps en opleidingen. Met het filter kun je eenvoudig zoeken welke training bij jouw behoefte past.

Gekozen filters Microsoft Alle filters wissen
Onderwerp
Doelgroep
Soort
Duur
Locatie
Bootcamp 3 sessies van 3 uur

Microsoft 365

Laat Microsoft 365 optimaal functioneren binnen jouw organisatie en ontdek de (didactische) mogelijkheden voor jou, de klas en het team.

Bekijk training
Workshop 1 bijeenkomst van 4 uur

MOO Startportaal & Microsoft Teams

Gebruik MOO Startportaal en Teams optimaal door het onderwijs, de communicatie en de bestanden te organiseren op één plek.

Bekijk training
Bootcamp 3 sessies van 3 uur

Microsoft 365 & Google

Haal alles uit Microsoft 365 & Google. Ontdek in drie sessies wat bij jou past en leer ze naast elkaar en optimaal te gebruiken!

Bekijk training
Workshop 1 bijeenkomst van 2½ uur

SharePoint & OneDrive

Ontdek de mogelijkheden van SharePoint en OneDrive. Maak, bewerk en deel jouw bestanden op een eenvoudige manier.

Bekijk training
Workshop 1 sessie van 3 uur

Minecraft Education

Maak kennis met de didactische mogelijkheden van de enorm populaire game Minecraft en pas deze vervolgens succesvol toe in jouw lessen.

Bekijk training
Workshop 1 sessie van 2 - 3 uur

Apparaatbeheer

Na deze training kun je Windows-, Chrome- en/of iOS-devices zelfstandig en eenvoudig beheren vanuit één omgeving.

Bekijk training

Onze trainingsvormen

Workshops

Heb je over een bepaald onderwerp niet genoeg kennis of vaardigheden in huis? Wij bieden workshops om daar verandering in te brengen. Ze bestaan vaak uit hooguit één dagdeel en zijn zo opgezet dat je de volgende dag direct aan de slag kunt.

Bootcamps

Wil je op een bepaald onderwerp de diepte in? Kies dan voor een van onze bootcamps: praktische trainingen met een stevige theoretische basis, verspreid over meerdere dagdelen.

Opleidingen

Voor ICT-coördinatoren bieden we opleidingen waarbij professionalisering en schoolontwikkeling hand in hand gaan. Deze opleidingen, met ook veel aandacht voor het bepalen en uitvoeren van beleid, vormen een stevige basis voor een goede inzet van ICT in het onderwijs. 

Adviesgesprek met Onderwijsadviseurs

Maak een afspraak voor een gesprek met mij of één van onze andere onderwijsadviseurs.

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico