Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

De nieuwe gids is uit!

Leeropbrengsten zijn niet per se hoger door meer digitale middelen. Bij Heutink ICT geloven we in een gebalanceerde mix van online en offline leren, gesteund door digitale geletterdheid. Ontdek het in ons aanbod en onze aanpak in de professionaliseringsgids.

Download gids po

Let op: in-company werkt nóg beter!

In onze nieuwe Scholingsgids vind je onder meer onze langere opleidingstrajecten ‘Post-hbo I-Coach’ en ‘Specialist Digitale Geletterdheid’. Deze opleidingen kunnen we ook in-company aanbieden, op jouw locatie en voor alle ICT’ers binnen je bestuur. De ervaring leert dat zo’n in-company traject de hoogste opbrengst heeft. Waarom dat zo is, lees je in dit blog.

Actueel

14 mei Nieuwsberichten

Onderwijsadviseur Marco helpt schoolbesturen met de eerste stappen in AI

Wie heeft er intussen nog niet geëxperimenteerd met ChatGPT, Microsoft Copilot of Google Gemini? Misschien maak je er zelfs al regelmatig gebruik van, privé of in je dagelijks werk. Hoe het ook zij, artificial intelligence (AI) is niet meer weg te denken uit de wereld van vandaag. En we staan nog maar aan het begin; de ontwikkelingen gaan razendsnel en het valt nog nauwelijks te overzien waar het allemaal toe zal leiden.

Bericht lezen
14 mei Nieuwsberichten

Onze onderwijsadviseur Wim helpt schoolbesturen als privacy officer

De meeste scholen hebben op het gebied van de AVG hun zaakjes intussen aardig op orde. Maar in de dynamische wereld van nu is en blijft privacy – en daarmee samenhangend security – een hot item. Onze onderwijsadviseur Wim van der Veen combineert zijn rol van ICT-regisseur bij besturen steeds vaker met die van privacy officer.

Bericht lezen
1 mei Nieuwsberichten

“Onze ICT-begroting is veel beleidsrijker geworden”

Onderwijsorganisatie mijnplein schakelde een ICT-regisseur van Heutink ICT in voor het ontwikkelen én uitvoeren van een strategisch beleidsplan op het gebied van ICT, passend bij een nieuwe koers die in 2019 werd ingezet.

Bericht lezen

Ruim trainingsaanbod

Wij bieden trainingen om ICT-vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Zowel online als op locatie.

Bekijk trainingsaanbod

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico