Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar communiceren

De zekerheid van een professionele website

Een website waarmee jouw school zich op elk apparaat van zijn beste kant laat zien, bij huidige en toekomstige ouders. Met Schoolwebsite zorg je ervoor dat je online goed voor de dag komt.

Plan een demo

Zet je school op de kaart

Met Schoolwebsite kies je als school voor een merkbaar doordachte vormgeving die past bij je kernwaarden. Dankzij een gebruiksvriendelijke beheeromgeving kun je de Schoolwebsite eenvoudig zelf aanpassen.

 • Uniform en aantrekkelijk
  Met Schoolwebsite heb je als school een aantrekkelijke website die zorgt voor een eenduidige profilering en een betere zichtbaarheid – en bovendien je doelgroep aanspreekt.
 • Dat is pas wervend!
  Met je Schoolwebsite heb je het beste middel om je school te profileren bij nieuwe ouders en leerlingen en geef je hen een kijkje in de keuken.
 • Responsive
  Je Schoolwebsite is zo ontworpen dat hij op ieder apparaat – van desktop pc tot smartphone – optimaal in beeld komt.
 • Slim gekoppeld met Magister
  Dankzij een unieke koppeling met Magister heb je geen ingewikkeld gebruikersbeheer. Rollen en gebruikers zijn live afkomstig uit Magister.
 • Unieke koppeling met Klasbord Ouderapp
  De koppeling met Klasbord Ouderapp zorgt ervoor dat je tijdlijnberichten en activiteiten voor ouders direct kunt doorplaatsen naar je website en/of naar de schermen in je school met Infoscherm.

Handige maatwerkmodules

Schoolwebsite biedt een aantal praktische maatwerkmodules, zoals:

 • Schoolgids
 • Teampagina
 • Reserveringsmodule (bijv. voor open dagen) 
 • De 360-graden virtuele schooltour 
 • Bovenschoolse beheeromgeving

Stappenplan

Bij de implementatie van Schoolintranet gaan wij te werk volgens een helder en doordacht stappenplan.

 • 1

  Inventariseren

  We beginnen met een oriënterend gesprek. Daarin inventariseren we jouw wensen en bepalen we samen of we jouw Schoolwebsite baseren op een template of dat er een compleet maatwerkontwerp moet worden gemaakt.

 • 2

  Ontwerpen

  We gaan aan de slag met het grafisch ontwerp van je website. Tussentijds krijg je de gelegenheid om feedback te geven.

 • 3

  Bouwen

  Iedereen blij met het grafisch ontwerp? Dan gaan we je Schoolwebsite bouwen en inrichten en zorgen we er eventueel voor dat de vereiste content wordt geplaatst.

 • 4

  Opleveren

  Als jouw Schoolwebsite helemaal klaar is voor gebruik, verzorgen wij een complete oplevering. Daarbij hoort ook een training voor de medewerkers die de site gaan beheren.

 • 5

  Beheren

  Het onderhouden van je Schoolwebsite doe je zelf met het beheersysteem. Wij zorgen ervoor dat alles perfect blijft draaien en bieden direct support als er vragen of problemen zijn.

Compleet op maat? Dat kan ook!

Je kunt direct aan de slag gaan met ons basistemplate. Maar als je wilt, kunnen we je website ook compleet op maat voor je ontwerpen.

Restyling en rebranding

Meer nodig dan alleen een Schoolwebsite? Samen met gespecialiseerde partners kunnen wij je ook ondersteunen bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl.

Waarom Heutink ICT?

Wij kennen het onderwijs

Als ervaren onderwijsspecialist hebben wij ruim duizend onderwijssites in beheer en begrijpen we de uitdagingen die specifiek zijn voor een school. Dat zie je terug in het ontwerp van je Schoolwebsite.

Wij hebben meer in huis

Wij bieden online en offline communicatie onder één dak. Zo kan jouw Schoolwebsite ook onderdeel zijn van een bredere communicatie-oplossing. Met de uniformiteit die jij zo belangrijk vindt.

Wij staan voor je klaar

Onze Servicedesk staat altijd klaar om eventuele issues op te lossen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een demo in met een van onze collega's.

Plan een demo in Neem contact op

Schoolwebsite werkt goed samen met

Als je gebruik maakt van Schoolwebsite, zijn de volgende oplossingen een fijne aanvulling.

Communiceren

Bekijk ook onze andere oplossingen voor Communiceren:
Klasbord Ouderapp

Het toegankelijke ouderportaal. Klasbord Ouderapp is een combinatie van een app en een veilige webomgeving, die leraren op duizenden scholen gebruiken om direct en snel te communiceren met ouders.

Infoscherm

Narrowcasting op z'n slimst. Met Infoscherm deel je actuele informatie via de informatieschermen die bijvoorbeeld bij de entree of in de hal van je school hangen.

Schoolgids

Alle informatie digitaal en interactief. Schoolgids is de centrale online kennisbank van jouw school. Met alle informatie die volgens de wet in een schoolgids hoort te staan. Heel overzichtelijk en altijd actueel.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico