Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • 360 graden Virtuele Schooltour
  • Hou je website up-to-date
  • Plan een gesprek in
Terug naar schoolwebsite

Hou je website up-to-date

Bespaar tijd en zorgen met de website onderhoudsservice, waardoor je schoolwebsite altijd foutloos en aantrekkelijk is voor bezoekers.

Plan direct een afspraak in

De voordelen

Je website als communicatiekanaal

Onze consultants begrijpen dat jouw schoolwebsite niet alleen een visitekaartje is, maar ook een belangrijk communicatiekanaal met ouders, leerlingen en andere geïnteresseerden. Daarom bieden wij een uitgebreide dienstverlening om jouw website in optimale conditie te houden.

Ervaren consultants

Onze ervaren consultants zullen meerdere keren per jaar je schoolwebsite grondig controleren en evalueren.

Altijd up-to-date

Wij zorgen ervoor dat alle functionaliteiten naar behoren werken, de navigatie intuïtief is en de inhoud up-to-date en relevant is.

Technische optimalisatie

Onze experts voeren technische optimalisaties uit, zoals het verbeteren van de laadsnelheid en het optimaliseren van de responsiviteit voor verschillende apparaten.

Vereenvoudigen of verbeteren

We kijken of er onderdelen zijn die we kunnen vereenvoudigen of verbeteren, zodat het beheer van de website nog makkelijker wordt.

Wat levert het op?

Meer tijd voor onderwijs

Het onderhouden van een schoolwebsite kan een uitdagende taak zijn, je hebt als school niet altijd voldoende tijd en technische kennis om je website in optimale staat te houden.

Een up-to-date website

Zonder regelmatig onderhoud kunnen websites verouderen, worden ze moeilijker te navigeren en verliezen ze hun impact.

Blijft interessant voor ouders

Dit alles zorgt voor een grotere betrokkenheid van ouders en leerlingen en toekomstige leerkrachten en uiteindelijk een positieve invloed hebben op het imago van de school.

Schoolwebsite aanvragen

Neem contact met ons op om direct aan de slag te gaan met je Schoolwebsite.

Plan een gesprek in

Communiceren

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Communiceren:
Klasbord Ouderapp

Het toegankelijke ouderportaal. Klasbord Ouderapp is een combinatie van een app en een veilige webomgeving, die leraren op duizenden scholen gebruiken om direct en snel te communiceren met ouders.

Schoolwebsite

Zet je school op de kaart. Met Schoolwebsite kies je als school voor een merkbaar doordachte vormgeving die past bij je kernwaarden. Je kunt je Schoolwebsite ook eenvoudig zelf aanpassen.

Infoscherm

Narrowcasting op z'n slimst. Met Infoscherm deel je actuele informatie via de informatieschermen die bijvoorbeeld bij de entree of in de hal van je school hangen.

Demoaanvraag

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico