Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • Concrete diensten
  • Ondersteuning volgens Heutink ICT
  • 365 MAX Quickscan
Terug naar Home

Microsoft 365 MAX

365 MAX is een aanvullend dienstenpakket waarmee je veel meer uit Microsoft 365 kunt halen dan alleen de bekende Office-applicaties, Teams, OneDrive en SharePoint. Met slimme tools als Power Automate, Flow en Power BI kunnen wij je bijvoorbeeld helpen allerlei handmatig werk te automatiseren en data te vertalen naar handige dashboards. We helpen je niet alleen met de implementatie van dit soort oplossingen maar ook met de adoptie en de borging ervan.

Doe de gratis Quickscan

Waarmee helpen we jou?

De voordelen van Microsoft 365 MAX

Elk bestuur heeft zijn eigen eisen, wensen en mogelijkheden als het gaat om een online omgeving. Toch merken we dat wat we bij het ene bestuur inrichten ook voor het andere bestuur interessant is. Door gebruikers bij elkaar te brengen en al dat maatwerk in gezamenlijkheid door te ontwikkelen, kun jij:

Processen optimaliseren

Met tools als Power Automate, SharePoint en Teams automatiseren en optimaliseren we jouw (interne) processen.

Slimmer samenwerken

We richten de diverse tools zo in dat ze optimaal aansluiten bij de onderwijspraktijk en het dagelijks gebruik van Microsoft 365.

Overzichtelijke dashboards creëren

Toegankelijke dashboards vertalen data vanuit jouw IT-omgeving naar heldere visuele overzichten.

Efficiënter communiceren

Slimme inrichting van de beschikbare tools verbeteren en borgen de interne kennisuitwisseling tussen de medewerkers.

Veiligheid en privacy waarborgen

We helpen je om jouw Microsoft 365-omgeving veilig te houden en naleving van de privacyregels te borgen.

Een productieve community

365 MAX is opgezet als een ecosysteem waarin alle deelnemers hun voordeel kunnen doen met diensten en oplossingen die wij op verzoek van een bepaald schoolbestuur/stichting ontwikkelen. Vaak kan zo’n specifieke dienst of oplossing met kleine aanpassingen geschikt worden gemaakt voor andere geïnteresseerden. Als opdrachtgevers betaal je zodoende niet voor de specifieke oplossing, maar alleen voor de implementatie en het op maat maken van de oplossing in jouw eigen Microsoft 365-omgeving.

Optimale adoptie en borging door onze consultants

Onze consultants verzorgen niet alleen de inrichting van de omgeving maar ook de implementatie op maat van de gewenste aanvullende diensten. Verder trainen ze je medewerkers in het gebruik van de nieuwe omgeving. Ook zijn er periodieke consultancy-uren om de omgeving te evalueren, bij te stellen en te optimaliseren. Door deze totaalaanpak zorgen we voor een optimale borging en adoptie van de oplossing die we voor jou realiseren.

Meer weten over Microsoft 365 MAX?

Wil je weten wat Microsoft 365 MAX voor jou kan betekenen? Vraag een adviesgesprek aan met één van onze experts.

Vraag een gesprek aan

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico