Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Digital Skills for Students

Met Digital Skills for Students geef je leerlingen een vliegende start in het online samenwerken met behulp van de tools van Google of Microsoft 365.

Plan een demo in

Waarom Digital Skills for Students?

 • Alle praktische basisvaardigheden snel bijgebracht
 • Docent-onafhankelijk; leerlingen kunnen snel zelf aan de slag
 • Gericht op de individuele leerling en werken op eigen niveau, tijd en tempo
 • Eenvoudig te integreren in het bestaande lesaanbod
 • Inzet via Google Classroom, Microsoft Teams of Magister
 • Modulair inzetbaar. Kies zelf in welke volgorde je de apps aanbiedt

De kickstart voor digitale vaardigheden

Digital Skills for Students is een laagdrempelige en docent-onafhankelijke leerlijn waarmee leerlingen leren werken met de bekende tools, apps en services van Google of Microsoft 365.

 • Een omgeving

  Als jouw school kiest voor Digital Skills for Students, leveren wij de materialen, die in Google Classroom of in de Microsoft 365 omgeving (Teams), klaargezet kunnen worden. Het is ook mogelijk om dit via Magister te regelen.

 • Checklists en video's

  Aan de hand van actuele checklists en uitlegvideo's ontwikkelen leerlingen hun digitale vaardigheden. Met behulp van bewijsmateriaal tonen leerlingen aan dat zij deze vaardigheden beheersen.

 • Snel aan de slag

  Elke leerling krijgt een eigen digitaal overzicht en als docent heb je zicht op het werk van je leerlingen via Google Classroom of Teams. Binnen een paar klikken kan iedereen aan de slag.

Klanten over Digital Skills for Kids

15 april Klantcases

Klantcase: De Rooi Pannen

Digital Skills for Students is voor scholen in het voortgezet onderwijs een effectief middel om te werken aan de digitale geletterdheid die vandaag de dag zo hoog op de agenda staat. Geen wonder dat steeds meer vo-instellingen voor deze oplossing kiezen. Een daarvan is De Rooi Pannen in Eindhoven.

Bericht lezen
31 maart Klantcases

Klantcase: Basisschool de Buutplaats

Op basisschool de Buutplaats uit Den Haag zochten ze een manier om de kinderen digitaal vaardig te maken met verschillende Office toepassingen. Digital Skills voor Kids bracht de uitkomst. Bekijk in de video hoe zij kinderen digitaal vaardig maken in de Office 365 omgeving.

Bericht lezen
28 maart Klantcases

Klantcase: OBS De Kyckert

Op OBS de Kyckert uit Wateringen zagen ze dat de leerlingen al veel konden op hun Chromebook in Google Workspace, maar dat ze er ook nog meer uit konden halen. Met Digital Skills for Kids kunnen ze nu op een leuke manier zelfstandig hun basisvaardigheden ontwikkelen. Bekijk in de video hoe zij kinderen digitaal vaardig maken in de Google omgeving.

Bericht lezen

Digital Skills zelf ervaren?

Neem contact met onze experts Karin en Shirley. Zij vertellen je er graag meer over deze handige toepassingsvorm voor het trainen van je Google en/ of Microsoft 365 vaardigheden.

Plan een demo in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico