Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • Demoaanvraag

Basishub

Het complete koppelplatform

Met het koppelplatform Basishub integreer je al je systemen en platformen optimaal. Zo kun je als school focussen op onderwijs in plaats van techniek.  

Veilig samenwerken

Doordat Basishub processen automatiseert, bespaar je veel (beheer)tijd en voorkom je fouten. Je kunt veilig samenwerken en lesgeven, zonder je zorgen te maken over zaken als AVG en governance.

Educatieve keten geborgd

Dankzij de vele koppelingen in Basishub is de complete educatieve keten geborgd. Er zijn geen losse eindjes meer.

Meer tijd voor leren

Met Basishub heb je in de klas nooit meer gedoe met accounts en wachtwoorden. Iedereen logt eenvoudig en veilig in en leerlingen kunnen al hun focus besteden aan leren.

Het complete koppelplatform

Basishub is het complete koppelplatform voor digitaal onderwijs. Het zorgt ervoor dat iedere medewerker en leerling automatisch de juiste toegang krijgt tot bijvoorbeeld Office 365 of Google Workspace for Education, digitale lesmethodes, ouderportalen en nog veel meer. Bekijk hier de afbeelding in het groot.

  • Altijd de juiste toegang

    Met Basishub krijgt iedere gebruiker automatisch met één account de juiste toegang in de juiste omgeving. HR- en/of leerlingadministratiesystemen worden gekoppeld aan methodes, Office 365 of Google Workspace for Education.

  • Automatisering

    Microsoft Teams of Gedeelde Drives van groepen en klassen worden automatisch aangemaakt vanuit het leerlingadministratie- en/of HR-systeem. Hetzelfde geldt voor mail-, distributie- en beveiligingsgroepen in Office 365 en Google Workspace for Education.

Aan de slag met Basishub

Veilig, vlot & foutloos. Met het koppelplatform Basishub integreer je al je systemen en platformen optimaal.

Plan een gesprek in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico