Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Demoaanvraag
Terug naar beheren

Veilig, vlot & foutloos

Met het koppelplatform Basishub integreer je al je systemen en platformen optimaal. Zo kun je als school focussen op onderwijs in plaats van techniek.  

Het complete koppelplatform

Basishub is het complete koppelplatform voor digitaal onderwijs. Het zorgt ervoor dat iedere medewerker en leerling automatisch de juiste toegang krijgt tot bijvoorbeeld Office 365 of Google Workspace for Education, digitale lesmethodes, ouderportalen en nog veel meer. Bekijk hier de afbeelding in het groot.

 • Altijd de juiste toegang
  Met Basishub krijgt iedere gebruiker automatisch met één account de juiste toegang in de juiste omgeving. HR- en/of leerlingadministratiesystemen worden gekoppeld aan methodes, Office 365 of Google Workspace for Education.
 • Automatisering
  Microsoft Teams of Gedeelde Drives van groepen en klassen worden automatisch aangemaakt vanuit het leerlingadministratie- en/of HR-systeem. Hetzelfde geldt voor mail-, distributie- en beveiligingsgroepen in Office 365 en Google Workspace for Education.

Veilig samenwerken

Doordat Basishub processen automatiseert, bespaar je veel (beheer)tijd en voorkom je fouten. Je kunt veilig samenwerken en lesgeven, zonder je zorgen te maken over zaken als AVG en governance.

Educatieve keten geborgd

Dankzij de vele koppelingen in Basishub is de complete educatieve keten geborgd. Er zijn geen losse eindjes meer.

Meer tijd voor leren

Met Basishub heb je in de klas nooit meer gedoe met accounts en wachtwoorden. Iedereen logt eenvoudig en veilig in en leerlingen kunnen al hun focus besteden aan leren.

Waarom Basishub?

 • De complete educatieve keten geborgd
 • Altijd veilige en juiste toegang
 • Geen gedoe meer met accounts en wachtwoorden
 • Nooit meer dubbel administratiewerk
Plan een demo in Neem contact op

Basishub werkt goed samen met:

Basishub combineert uitstekend met (en is zelfs feitelijk onmisbaar wanneer je op een goede manier gebruik wilt maken van) de volgende oplossingen.

Beheren

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Beheren:
Netwerkbeheer

Veilig en stabiel online. Met onze Netwerkbeheer-oplossingen zorgen wij ervoor dat jouw netwerk iedereen de gewenste toegang geeft tot internet. Snel, stabiel, schaalbaar en veilig.

Apparaatbeheer

Zelf apparaten beheren, maar dan makkelijk. Met Apparaatbeheer beheer jij binnen een paar kliks al je Chromebooks en Windows-apparaten, apps en instellingen. Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico