Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Open sollicitatie

Ben jij enthousiast over Heutink ICT, maar staat de perfecte baan voor jou niet tussen de vacatures? Of wil je graag meer informatie over werken bij Heutink ICT? Neem gerust contact met ons op of doe een open sollicitatie. Wij vertellen je tijdens een lekkere kop koffie graag meer over de mogelijkheden.

Happy bij Heutink ICT

Wil je weten hoe het is om te werken bij Heutink ICT? Lees de verhalen van onze collega's

20 juli Nieuwsberichten

“Fijn dat ik kon doorgroeien naar accountmanagement”

Marjolein ten Dam kwam in 2016 bij Heutink ICT in dienst als medewerker op de verkoop binnendienst. Inmiddels is ze bezig binnen ons bedrijf een mooie stap te zetten naar de functie van accountmanager.

Bericht lezen
27 oktober Nieuwsberichten

“In een paar jaar van stagiair tot fulltime softwareontwikkelaar”

Met sommige dingen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dat ondervond ook Job Jonkers (25). Hij verwierf al in een pril stadium van zijn Saxion-opleiding Software Engineer een bijbaantje bij Heutink ICT. Inmiddels is hij als full-stack developer een vaste waarde in een van onze ontwikkelteams.

Bericht lezen
19 oktober Nieuwsberichten

“Een functie die past bij wat ik altijd al graag wilde”

Maikel Wolsink begon in 2015 bij Heutink ICT als stagiair netwerkspecialist en is vervolgens nooit meer weggegaan. Dat wil zeggen: bijna nooit. Gelukkig bleek die korte zijstap naar een andere werkgever al snel een vergissing...

Bericht lezen

Liever persoonlijk contact?
Mail me dan gerust.


Elien Jannink
Recruiter

e.jannink@heutink-ict.nl

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico