Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Terug naar Home

Open sollicitatie

Ben jij enthousiast over Heutink ICT, maar staat de perfecte baan voor jou niet tussen de vacatures? Of wil je graag meer informatie over werken bij Heutink ICT? Neem gerust contact met ons op of doe een open sollicitatie. Wij vertellen je tijdens een lekkere kop koffie graag meer over de mogelijkheden.

Happy bij Heutink ICT

Wil je weten hoe het is om te werken bij Heutink ICT? Lees de verhalen van onze collega's

18 oktober Nieuwsberichten

“Ik ben heel blij met de kansen die ik hier heb gekregen”

Daphne Jansen ging begin 2021 aan de slag als stagiaire bij Heutink ICT. Vanaf dat moment is het snel gegaan met haar loopbaan binnen ons bedrijf: sinds 1 september 2022 heeft Daphne de functie van Sales Consultant.

Bericht lezen
7 september Nieuwsberichten

“In een paar jaar van stagiair tot fulltime softwareontwikkelaar”

Met sommige dingen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dat ondervond ook Job Jonkers (25). Hij verwierf al in een pril stadium van zijn Saxion-opleiding Software Engineer een bijbaantje bij Heutink ICT. Inmiddels is hij als full-stack developer een vaste waarde in een van onze ontwikkelteams.

Bericht lezen
2 augustus Nieuwsberichten

“Van de afgelopen tien jaar is niet één jaar hetzelfde geweest”

Robert Verbeek studeerde Commerciële Economie aan Saxion. In zijn studietijd werkte hij onder meer als barman, postbode en verkoper bij een speelgoedwinkel. Inmiddels is hij alweer een jaar of tien in dienst bij Heutink ICT, waar hij begon als verkoper op de binnendienst. “Toen ze bij mijn sollicitatiegesprek vroegen of ik IT-ervaring had, heb ik verteld dat ik bij Toys“R”Us verantwoordelijk was geweest voor de multimedia-afdeling en Playstations had verkocht. Klaarblijkelijk was dat ervaring genoeg!”

Bericht lezen

Liever direct persoonlijk contact? Bel of mail me dan gerust


Elien Jannink
Corporate Recruiter

06 51 25 49 62
e.jannink@heutink-ict.nl

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico