Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Cultuur

Dat voelt als thuiskomen

Heutink ICT is een onderwijsclub met hart voor ICT. Of toch een ICT-club met hart voor onderwijs? Hoe dan ook, samen met scholen werken wij aan oplossingen die bijdragen aan het leerproces en leraren helpen in hun dagelijks werk. Dat doen we allemaal met veel enthousiasme, in een nuchtere, informele sfeer waarin collega's al snel vrienden worden.

Waarom werken bij Heutink ICT?

 • Waardering in je werk

  Wij vinden het geweldig om onszelf en onze klanten steeds weer uit te dagen. Dat komt ook terug in onze kernwaarden: Enthousiast, Bedreven en Vertrouwd. Door in te spelen op nieuwe technische ontwikkelingen, met een frisse en scherpe blik. En door de behoefte van het onderwijs te vertalen naar oplossingen waarmee scholen écht verder kunnen. Dat is niet altijd even simpel. Maar wel altijd heel dankbaar.

 • Aandacht voor jou

  Aandacht is een onmisbaar ingrediënt in het recept van Heutink ICT. Aandacht voor wat er speelt in de wereld van technologie en onderwijs. Aandacht voor de klanten die op ons rekenen en de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Maar ook aandacht voor onze eigen mensen, hun vragen en wensen. Bij ons sta je er nooit alleen voor.

 • Groeimogelijkheden

  Wij geven je de ruimte om te blijven groeien, als persoon én als professional. Jouw nieuwe uitdagingen liggen niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar ook binnen Odin Groep, waarvan Heutink ICT onderdeel is. Onze zusterbedrijven Winvision en Previder bieden volop mogelijkheden om het steeds verder te schoppen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

Het mooie van werken bij Heutink ICT

 • 1

  Vrijheid

  Bij ons geen rollen die vastomlijnd zijn. We bieden veel ruimte voor eigen ideeën en de invulling van je werkzaamheden
 • 2

  Pensioenregeling

  Een bovengemiddeld pensioen vinden wij enorm belangrijk. Daarom betalen wij je pensioen tot 75%. Ook bieden we de mogelijkheid om extra bij te sparen
 • 3

  Flexibele werkplek

  We zien je natuurlijk graag op kantoor, maar mocht het voor jou beter uit komen om deels vanuit huis te werken dan kun je in veel gevallen gebruik maken van onze thuiswerkregeling. Wist je bijvoorbeeld dat we €600,- budget beschikbaar stellen om een arbo-verantwoorde werkplek in te richten?
 • 4

  Ons restaurant

  Werk je toch liever vanuit kantoor? Naast een goede bak koffie kun je ook fruit pakken. En ben je het smeren van eigen boterhammen zat? We hebben een bedrijfsrestaurant waar je tegen een kleine vergoeding elke dag iets anders kunt eten!
 • 5

  Leuke collega's

  Een hecht team van enthousiaste IT’ers, verkopers en onderwijskundigen

Ga met ons in gesprek

Wil jij weten hoe het is om bij Heutink ICT te werken? Onze Recruiter Elien vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Stuur Elien een e-mail

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico