Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht
Bekijk de digitale brochure Ga

Samen bouwen aan een nieuwe identiteit met PlusPunt

PlusPunt is een samenwerkingsverband tussen Heutink ICT en GI+ gespecialiseerd in rebranding- en restylingtrajecten in het onderwijs. Of het nu gaat om het actualiseren van een bestaande huisstijl of een geheel nieuwe merkidentiteit, PlusPunt ontzorgt je in het totale traject. Van strategisch advies tot productie, van design tot implementatie.

Vlekkeloze afstemming tussen advies, creatie en realisatie

Als stichting heb je te maken met verschillende scholen die allemaal vanuit hun eigen missie en visie hun identiteit willen behouden. Wanneer er vanuit de stichting of vanuit de scholen behoefte is aan een visuele update van die identiteit, is het belangrijk om dit efficiënt en gecoördineerd aan te pakken, zodat je de kosten in de hand houdt. Dat kan met PlusPunt, de specialist in rebranding- en restylingtrajecten in het onderwijs.

Rebranding- en restyling van offline middelen

Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, drukwerk, vakkundig gemonteerde buitenreclame of promotiemateriaal; GI+ werkt samen met haar klanten aan een onuitwisbare indruk. GI+ draagt bij aan het leren en werken in een omgeving die uitdaagt en inspireert en die past bij de visie en de kernwaarden van de onderwijsinstellingen.

Projectinrichting

Heutink projectinrichting levert meubilair en inrichtingsoplossingen voor scholen en universiteiten. Je kunt bij Heutink projectinrichting terecht voor een vervangende bureaustoel tot aan een complete (her)inrichting. Ze denken creatief en oplossingsgericht mee en durven waar nodig buiten de lijntjes te kleuren.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico