Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • HP Whizzkid Award
 • Yu Man Race Obstacle Run

HP Whizzkid Award

De pioniers van de toekomst

Gebeuren er op jouw school bijzondere dingen met ICT waar je trots op bent? Heb jij een bijzonder project georganiseerd voor de hele klas of school? Of loopt er op jouw school een leerling die iedereen verbaast met zijn of haar ICT skills? Dan maak je kans op een Whizzkid Award. Samen met HP Robots organiseren we deze Award om al die mooie ICT-toepassingen die we als Heutink ICT dagelijks zien in het zonnetje te zetten. Om te inspireren. En om te laten zien dat ICT op zoveel verschillende manieren een plek heeft in het onderwijs.

Let op: iedereen mag meedoen. Ook geen klanten van ons.

Nomineer een project of leerling

"Dagelijks verbaas ik me over de mooie projecten en skills van leerlingen op het gebied van ICT. Laten we elkaar inspireren door deze te delen!"

- Karen Kamstra, onderwijsconsulent Heutink ICT

Whizzkid Award

Hoe werkt het?

 • Uitleg en categorieën
 • Wat kun je winnen?
 • De deskundige jury
 • De voorwaarden

Nomineer de leukste projecten en beste whizzkids

Scholen en stichtingen in het po, vo en go kunnen een bijzonder ICT project of een leerling die zich individueel heeft onderscheiden met specifieke acties of skills op het gebied van ICT nomineren via onderstaande formulier. Een uitgebreide uitleg en eventuele ondersteunende documenten kun je uploaden. Wees zo volledig mogelijk! Een jury met deskundigen beoordeelt de inzendingen en selecteert de 3 beste inzendingen per categorie. We onderscheiden 6 categorieën;

Schoolproject

 • po - 3 nominaties
 • vo - 3 nominaties
 • go - 3 nominaties

Whizzkid

 • po - 3 nominaties
 • vo - 3 nominaties
 • go - 3 nominaties

In totaal publiceren we de genomineerden op deze site. Vervolgens kan er gestemd worden. Iedereen kan één keer een stem uitbrengen. Een stichting, school of leerling mag zoveel mogelijk stemmen binnen te slepen.

Maak kans op mooie prijzen

Alle genomineerden ontvangen een HP Otto Robot Starter Kit. Voor de winnaars is er natuurlijk de eeuwige roem. Maar ook een beker voor de whizzkids en een plaquette voor de schoolprojecten. Maar dat is niet alles. De winnaars ontvangen ook een leuke activiteit voor de school of klas.

Schoolproject

 • po – Yu Man Run Schooltour
 • vo – Excursie voor de hele klas naar Microsoft Dream Space
 • go – Yu Man Run Schooltour

Whizzkid

 • po – Excursie voor de hele klas naar Microsoft Dream Space
 • vo – Excursie voor de hele klas naar Microsoft Dream Space
 • go – Excursie voor de hele klas naar Microsoft Dream Space

Tot slot worden de winnaars opgenomen in het magazine Whizzful Learning; een jubileummagazine ter ere van ons 25-jarig bestaan.

Leer de jury kennen

Karen Kamstra – Onderwijsconsulent Heutink ICT

Na 7 jaar lesgeven in de groepen 1 t/m 4 heeft Karen veel ervaring opgedaan met de inzet van ICT in de onderbouw. Nadat ze al vroeg in haar loopbaan was gevraagd om op haar school ook ICT’er te worden, was ze vrij snel daarna bovenschools ICT’er waarbij ze de focus heeft gehad op het onderwerp: digitale geletterdheid.

Dennis van Duin – Leerkracht en oprichter van www.meesterdennis.nl

Dennis van Duin ontwikkelde tijdens zijn opleiding verschillende spelletjes en probeerde zich af en toe te richten op tools voor zijn eigen lessen. Na veel positieve feedback van mede leerkrachten, is besloten om het bedrijf Meester Dennis op te richten. In dit bedrijf werken Dennis en Mans intensief samen.

Klaas Kuperus - Educatie Consultant HP

Klaas is oprichter van Eduwinkel en werkt voor Moravia Consulting in Tsjechië, het bedrijf achter de HP Otto Robots. Klaas werkt samen met HP om van Otto dé robot voor het Nederlandse onderwijs te maken.

Marco Claassen - Onderwijsconsulent Heutink ICT

Marco heeft brede ervaring in het (speciaal) basis-, middelbaar en beroepsonderwijs. Binnen dit kader begeleidde hij organisaties naar onderwijskundig onderbouwde ICT-oplossingen die werken voor de verschillende teams en doelgroepen. Marco heeft ook ervaring met adviseringstrajecten voor het management van scholen, met een focus op het ontwikkelen van visie, het planmatig aanpakken van beleid en het borgen van successen.

Hoe hier rekening mee

Wat ons betreft zijn de voorwaarden minimaal. We willen zo min mogelijk beperkingen opleggen en ons vooral laten inspireren. De jury zal de inzendingen beoordelen op verschillende onderdelen; creativiteit, originaliteit, complexiteit en kwaliteit. Maar in geval van projecten ook op samenwerking, persoonlijke ontplooiing en leeropbrengsten. Als je inzending aan de volgende voorwaarden voldoet. Buigt de jury zich met een open blik op jouw inzending.

 • De nominatie wordt ingediend namens een school en/of stichting in het po, vo en/of go.
 • Het project of de prestatie van de leerling (whizzkid) heeft een link met ICT, techniek en/of digitalisering.
 • De school en/of stichting geeft toestemming om de nominatie op de site te publiceren.
 • De aangeleverde informatie en foto’s mogen gebruikt worden in communicatie vanuit Heutink ICT. Mocht informatie buiten de kanalen van Heutink ICT geplaatst worden dan zal daar vooraf akkoord voor gevraagd worden.
 • In het geval van een individuele leerling (whizzkid) dienen de ouders akkoord te zijn met het publiceren van de voor de nominatie relevante informatie. De school is verantwoordelijk voor het verkrijgen van toestemming van de ouders.
 • Indien een ingediende nominatie door de jury wordt gehonoreerd is er een mogelijkheid om op de genomineerde te stemmen. De school en/of stichting staat het vrij om mensen te mobiliseren om te stemmen.
 • Personen mogen eenmalig hun stem uitbrengen. Heutink ICT houdt zich het recht voor gepubliceerde nominaties in te trekken als blijkt dat oneigenlijke methoden worden gebruikt om stemmen te genereren.

Aanmeldingsformulier Whizzkid Award

Contactgegevens
Naam 
Adres school/ stichting

Nominatie
Schooltype 
Projecttype 

Het kan even duren voor de upload gereed is. Even geduld a.u.b.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico