Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • HP Whizzkid Award
  • Yu Man Race Obstacle Run

Yu Man Race Obstacle Run

Goed voorbeeld doet goed volgen. Juist in deze digitale tijden is bewegen belangrijk. Daarom willen we samen met onze klanten op zondag 8 september de grootste obstacle run van Nederland, de Yu Man Race in Hellendoorn, lopen. We hebben 25 VIP- startbewijzen om weg te geven aan onze klanten. Durf jij de uitdaging aan? De snelste mannelijke en vrouwelijke deelnemer winnen een Yu Man Race Schooltour bij jou op school.

De snelste deelnemers winnen een School Tour op locatie

Yu Man Race en Heutink ICT zetten graag mensen in beweging. Dat begint met onze kinderen. Daarom is de Yu Man Race School Tour voor basisscholen ontwikkeld. Op de schoolpleinen wordt een parcours uitgezet met vijf leuke obstakels. Op die manier stimuleren we om meer te gaan bewegen en kennis te maken met deze leuke en uitdagende sport.

Voorwaarden

Eigenlijk hebben we maar één voorwaarde. Namelijk dat je klant bent van Heutink ICT. Je kan je aanmelden via onderstaande formulier tot 1 juli 2024. Je mag maximaal 4 kaarten aanvragen per school/ stichting. Geef dit aan in de opmerkingen. Vervolgens trekken we uit alle aanmeldingen 25 gelukkige winnaars.

Aanmelden Yu Man Race

Naam
Adres school/ stichting

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico