Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Demoaanvraag
Terug naar leren

Weten wat er achter de schermen gebeurt

Met Schermcontrole heb jij de regie over wat leerlingen op hun apparaten doen, en houd je eenvoudig een oogje in het zeil.

Zo weet jij precies wat ze doen

Met Schermcontrole kun je als leraar live meekijken bij alle leerlingen die op dat moment actief zijn op hun Chromebook of Windows-device. Met deze uitbreiding op Apparaatbeheer kun je apparaten binnen één klik vergrendelen, links sturen naar leerlingen en meer.

 • Een overzichtelijk dashboard
  Met het Schermcontrole-dashboard heb je als leraar een real-time overzicht van de schermen van je leerlingen. Zo zie je direct of iedereen bij de 'les' is.
 • Alles op zwart zetten
  Je kunt de schermen van apparaten blokkeren zodat je leerlingen hun aandacht bij de les houden. Handig als je bijvoorbeeld een centrale instructie wilt geven.
 • Snel links openen op alle devices
  Wil je een website delen, bijvoorbeeld naar een opdracht in Classroom of een quiz die je leerlingen moeten maken? Met één klik verstuur je een link, die direct wordt geopend op alle apparaten.
 • Meekijken op Chrome en Windows
  Werk je op school met Chromebooks of Windows-apparaten, of beide? Daar weet Schermcontrole wel raad mee. Vanuit één applicatie heb je alles in beeld.

Waarom Schermcontrole?

 • Direct meekijken op de schermen van de leerlingen
 • Alle schermen in beeld op één dashboard
 • Geschikt voor zowel Windows-laptops als Chromebooks
 • Jij bepaalt wat er gebeurt
 • Meer focus voor je leerlingen

Producten die je nodig hebt om met Schermcontrole te kunnen werken:

Om Schermcontrole te kunnen gebruiken, heb je ook onze oplossing Apparaatbeheer nodig.

Schermcontrole werkt goed samen met:

Schermcontrole werkt perfect in combinatie met je Microsoft Intune- of Chrome-omgeving.

Leren

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Leren:
MOO Startportaal

Direct toegang tot alles wat je nodig hebt. MOO Startportaal is dé overzichtelijke startpagina voor digitaal onderwijs. Leraren en leerlingen starten al hun programma’s vanuit één omgeving met één klik.

Myndr

De filterknop voor focus in de klas. Internet tijdens de les: een bron van afleiding? Met myndr heb je als leraar een fysieke knop waarmee je heel eenvoudig de internetfiltering regelt.

Digital Skills for Kids

De handige leerlijn voor digitale vaardigheden. Digital Skills for Kids is een laagdrempelige leerlijn waarmee leerlingen snel leren (samen)werken aan documenten en presentaties met de tools van Google.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico