Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Microsoft 365 Integratie
 • Demoaanvraag
Terug naar leren

Alles overzichtelijk bij elkaar

Eén overzichtelijke startpagina die leraar en leerling snel en eenvoudig toegang geeft tot alles wat ze nodig hebben: het begint allemaal bij MOO Startportaal.

Heb je al MOO Startportaal en wil je naar de applicatie, klik dan hier:

Inloggen in MOO Startportaal

Direct toegang tot alles wat je nodig hebt

MOO Startportaal is de centrale startpagina voor digitaal onderwijs. Leraren en leerlingen starten al hun programma’s vanuit één omgeving met één klik. Via de knop BestandenHub hebben ze direct toegang tot hun eigen groepsmappen in Microsoft Teams en/of Google Drive.

 • Een eenvoudig te bewerken persoonlijke startpagina
  Met MOO Startportaal bepaal je zelf wat er op jouw startpagina komt, of op die van je leerlingen. Zo hebben jij en je leerlingen alles binnen handbereik en ben je met één klik waar je wezen moet.
 • Slim leerlingenbeheer
  Dankzij een slimme beheerfunctie heb je als leraar de regie over wat leerlingen wel en niet op hun startpagina hebben. Bovendien kun je eenvoudig wachtwoorden van leerlingen resetten als ze ‘m even vergeten zijn.
 • Handige koppelingen
  Via slimme koppelingen ben je direct ingelogd bij educatieve software en je Office 365- en/of Google Workspace for Education-apps. MOO Startportaal heeft dankzij Basishub directe koppelingen met het leerlingadministratie- en/of HR-systeem. Zo krijgt iedereen automatisch de juiste toegang.
 • Beheergemak voor de ICT'er
  Via MOO Startportaal kun je als ICT-coördinator heel simpel programma's toewijzen aan collega's en wachtwoorden van collega's wijzigen. Dat scheelt jou tijd, maar je collega’s en leerlingen ook.

Waarom MOO Startportaal?

 • Eén overzichtelijke centrale startpagina
 • Via één applicatie en met één klik toegang tot alles
 • Meer tijd voor leren en lesgeven
 • Regie voor de leraar

Producten die je nodig hebt om met MOO Startportaal te kunnen werken:

Om de vele functies van MOO Startportaal te kunnen gebruiken, heb je Basishub nodig. Dit platform koppelt met alle systemen en zorgt ervoor dat je met één account overal kunt inloggen.

MOO Startportaal werkt goed samen met:

Als je de mogelijkheden van MOO Startportaal optimaal wilt benutten, heb je een koppeling met je Google- of Microsoft-omgeving nodig via Basishub. Deze koppeling regelen we graag voor je.

Leren

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Leren:
Schermcontrole

Zo weet jij precies wat leerlingen doen. Met Schermcontrole kun je als leraar live meekijken bij alle leerlingen die op dat moment actief zijn op hun Chromebook of Windows-device.

Myndr

De filterknop voor focus in de klas. Internet tijdens de les: een bron van afleiding? Met myndr heb je als leraar een fysieke knop waarmee je heel eenvoudig de internetfiltering regelt.

Digital skills for kids

De kickstart voor Google-vaardigheden. Digital Skills for Kids is een laagdrempelige leerlijn waarmee leerlingen snel leren (samen)werken aan documenten en presentaties met de tools van Google.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico