Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.

Klantcase: St. Mattheüsschool

Een vliegende start met Chromebooks

De St. Mattheüsschool in Joure schafte recent vijftig Chromebooks aan. ICT-coördinator Reitse-Geert Strien legt uit dat hij zocht naar een optimale manier om snel met de Chromebooks aan de slag te kunnen. Onderwijsconsulent Bastiaan Kooij van Heutink ICT heeft St. Mattheüs op weg geholpen.

Naast het leveren van de Chromebooks zorgde Heutink ICT ervoor dat ze werden geïnstalleerd en dat de bijbehorende oplaadkar werd ingericht. Door middel van co-teaching instrueerde onderwijsadviseur Bastiaan Kooij de leerlingen in het gebruik van de Chromebooks. ICT-coördinator Reitse-Geert Strien: “Het is heel fijn dat Bastiaan zelf jaren voor de klas heeft gestaan dus weet hoe hij dit moet doen. Nadat de leerlingen naar huis waren, hebben we als team uitleg gekregen. Vooral de tips over de digitale leer- en werkomgeving MOO en de inrichting van Chromebooks waren waardevol.”

  • Chromebooks
  • Gebruikersinstructies
  • Google Workspace for Education
  • Predia touchscreens en andere hardware

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico