Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Wij zijn Heutink ICT 

Ons team bestaat uit enthousiaste experts op het snijvlak van onderwijs en ICT. Samen met scholen werken wij aan ICT-oplossingen die bijdragen aan het leerproces. Daarbij helpen we leraren en andere medewerkers in de digitale ontwikkeling die ze nodig hebben om hun dagelijks werk goed en met plezier te doen. Met scholen die ons als partner kiezen, bouwen wij bewust een relatie op. Want alleen zo kunnen we de best mogelijke diensten leveren. 

Lees meer

Wij werken aan de beste ICT-oplossingen 

Technische ontwikkelingen gaan snel en daarbinnen bieden wij een frisse en scherpe blik. We filteren informatie op basis van de behoeftes vanuit het onderwijs. Onze deskundigen op het gebied van techniek en onderwijs zorgen ervoor dat deze informatie wordt omgezet in bruikbare oplossingen.

Het gezicht van Heutink ICT

We zijn natuurlijk met veel meer collega’s, maar dit is een gedeelte van onze toppers die veel in contact staan met onze klanten en daarmee het gezicht vormen van onze organisatie!

Rik Hooftman
Teamleider Training & Advies
r.hooftman@heutink-ict.nl
Ga naar LinkedIn-profiel
Robert Berenschot
Onderwijsconsulent
r.berenschot@heutink-ict.nl
Ga naar LinkedIn-profiel
Marco Claassen
Onderwijsconsulent
m.claassen@heutink-ict.nl
Ga naar LinkedIn-profiel
Wim van der Veen
Onderwijsconsulent
w.vanderveen@heutink-ict.nl
Ga naar LinkedIn-profiel
Karen Kamstra
Onderwijsconsulent
k.kamstra@heutink-ict.nl
Ga naar LinkedIn-profiel
Ralph van der Stroom Ga naar LinkedIn-profiel
José Kuilder
Office Assistent
j.kuilder@heutink-ict.nl