Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.

BETT 2024

Een inspirerende educatieve reis vol kennisuitwisseling en verbinding

De studiereis BETT 2024 staat weer gepland. Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 januari gaan we naar de bruisende stad London.

Veel interessante onderwerpen op het programma

Tijdens deze dagen in London staan er veel interessante onderwerpen op het programma. BETT 2024 zal ook dit jaar weer veel nieuwe ontwikkelingen laten zien. BETT 2023 trok meer dan 30.000 docenten, beleidsmakers en changemakers in de sector. Met meer dan 600 aanbieders van educatieve technologie en 400 sprekers uit 123 landen is het een baanbrekend evenement dat verbinding, samenwerking en gesprekken in de sector tot stand brengt. Laat je dus inspireren. De BETT geeft je de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen, die in het onderwijs spelen, in de praktijk te ontdekken en te onderzoeken.

Ook staat er tijdens deze dagen een bezoek gepland aan een Microsoft of Google school (PO/VO). Hier kun je in de praktijk ervaren hoe in Engeland het onderwijs is ingericht. Uiteraard is er tussendoor ook nog tijd voor ontspanning en vrije tijd met de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het mooie London te verkennen.

Donderdag 25 januari: je kan je eigen schoolbezoek uitkiezen door één van onderstaande scholen te kiezen

Kies je persoonlijk programma

 • Google Showcase - Cheam Common Junior Academy
 • Google Showcase - Bowes Primary school
 • Microsoft Showcase - Danesfield School
 • Microsoft Showcase - Wimbledon highschool (VO)

Onze Google Showcase school is de Cheam Common Junior Academy. Deze school is erkend als een Google Reference School.

Leerlingen van de Cheam Common Junior Academy profiteren van een breed scala aan faciliteiten en diensten. Deze omvatten een bibliotheek, Chromebooks en iPads. Een veld, een multifunctionele speelruimte en een tuin versterken de buitenleeromgeving. Bij Cheam Common Junior Academy zetten ze zich in om technologie te gebruiken om lesgeven en leren te ontwikkelen.

lees meer: Cheam Common Junior.

Bowes Primary School is een gemengde basisschool met een kinderdagverblijf en een opvangklas. Het is gelegen tussen Stanley Road en Highworth Road op het North Circular Road-gedeelte van Bowes Road in New Southgate in de London Borough of Enfield

lees meer: Bowes Primary School

Onze Microsoft Showcase school is de Danesfield School in Marlow, dit is een klein stadje buiten Londen. Danesfield was tijdens de pandemie te zien in tv-advertenties voor Microsoft Teams. Zo goed zijn zij! Bekijk hier de reclame. Neem daarnaast ook rustig een kijkje op de website van de school.

lees meer: Welcome to Danesfield School

Wimbledon High School is een onafhankelijke particuliere meisjesdagschool in Wimbledon, Zuidwest-Londen. Het is een Girls' Day School Trust-school en is lid van de Girls' Schools Association.

lees meer: Wimbledon Highschool

Programma

Maandag 15 januari

16.00 uur Pre-BETT meeting via teams met alle deelnemers. Je krijgt hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Dinsdag 23 januari

We vertrekken naar London. Dit jaar is het mogelijk om het vervoersmiddel zelf te kiezen. Keuze vervoer geldt dan voor heen- en terugreis.

Touringcar
Vertrek 08.30 uur - vanuit Hengelo met een opstapplaats in Postillion Hotel Deventer 09.10 uur.
Aankomst Hotel London om 19.30 uur.

Vliegtuig
Vertrek 20.15 uur – Schiphol Amsterdam - Vlucht KL 979
Aankomst Hotel London om 21.30 uur


Woensdag 24 januari

06.30 - 08.15 uur Ontbijt in het hotel
08.30 uur Vertrek naar de BETT – verzamelen in de lobby van het hotel
10.00 – 11.00 uur Inspiratiesessie Google – Experience room Google
11.00 – 12.00 uur Bezoek stand Lenovo en Microsoft
12.00 - 13.00 uur Lunch op eigen gelegenheid
13.00 – 14.00 uur Inspiratiesessie HP
14.00 - 16.00 Vrije tijd op de BETT
16.15 uur Vertrek touringcar naar hotel

17.45 uur Verzamelen in de Lobby van het hotel
18.00 – 22.00 uur Diner & Pub quiz The admirality

Aankomst op BETT
Rond 09:30 uur zullen wij per touringcar aankomen bij de ExCeL London, de evenementenhal waar de BETT ieder jaar plaatsvindt. Tussen 09:30 en 09.45 uur is er tijd om in te checken en de garderobe op te zoeken. Let op: neem je registratie (ticket) mee!

Google inspiratiesessie
Om 10.00 uur worden we verwacht in de Experience room van Google. Hier gaan we een interactieve reis beleven naar de toekomst van het onderwijs. Kijk eens naar het verleden en vervolgens naar het heden om te ontdekken hoe de nieuwste producten en functies van Google de docent naar een hoger niveau tilt, tijd teruggeeft en leert het persoonlijker te maken met behulp van AI. Stap vervolgens de toekomst in met een rijke discussie over onderwijsbehoeften en neem een kijkje in hoe Google bouwt aan deze nieuwe, door AI aangedreven wereld.

Stand Lenovo en Microsoft
Van 11.00 tot 12.00 uur worden we afwisselend op de stands van Lenovo en Microsoft rondgeleid. De groep zal in 2-en gesplitst worden en elke rondleiding zal een half uurtje duren.

Lunch
van 12.00-13.00 uur is het tijd voor een lunch. Het is helaas niet mogelijk om gezamenlijk een lunch vooraf te reserveren op de beurs. Daarom is de lunch op eigen gelegenheid.

HP inspiratiesessie
Om 13.00 uur worden wij verwacht op de stand van HP (Standnr ?) voor een speciale inspiratie sessie van HP en een rondleiding op de stand. In de sessie nemen zij ons mee in de toekomst van technologie in het onderwijs en de trends van de afgelopen en komende jaren.

Beursbezoek
Vanaf 14.00 uur is iedereen vrij om de BETT te bezoeken. Om 16.15 uur gaat de touringcar weer terug naar het hotel. Wil je niet met de touringcar dan kan je natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar het hotel gaan.

Avondprogramma
Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom in The admirality voor een avondprogramma inclusief eten en drinken. We verzamelen om 17.45 uur in de lobby van het hotel en gezamenlijk lopen we hier naar toe. Dit is 10 minuten wandelen.

Direct naar de adressen en metrolijnen

Donderdag 25 januari

Voor deelnemers met keuze programma bezoek aan Danesfield school Marlow, Cheam Common Junior Academy (i.p.v. Britannia Village) en Bowes Primary School

Vanaf 06.30 uur Ontbijt in het hotel
07.45 uur Vertrek Cheam Common
08.00 uur Vertrek Danesfield
08.15 uur Vertrek Bowes
per bus– verzamelen in de lobby van het hotel
09.00 - 09.30 uur Aankomst op school
12.30 uur Vertrek naar London
13.30 - 14.00 uur Aankomst bij hotel
14.00 - 19.45 uur Vrije tijd

Voor deelnemers met keuze programma bezoek aan Wimbledon Highschool (VO)

06.30 – 10.30 Ontbijt
11.30 uur Vertrek per metro – verzamelen in de lobby van het hotel
12.30 uur Aankomst op school
16.30 uur Vertrek naar London
17.30 uur Aankomst bij hotel
17.30 - 19.45 uur Vrije tijd

Oystercards voor de metro zullen door ons worden verzorgd. Een lunch zal op alle scholen verzorgd worden.

Avondprogramma

Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in Côte St. Martin's Lane voor een avondprogramma inclusief eten en drinken. We verzamelen om 19.45 uur in de lobby van het hotel en lopen gezamenlijk hier naar toe. Dit is 7 minuten wandelen.

Direct naar de adressen en metrolijnen

Vrijdag 26 januari

Touringcar

06.30 - uur Ontbijt
07.15 uur Verzamelen in Lobby Hotel - vertrek touringcar naar Nederland
20.00 uur Geschatte aankomst Hengelo.

Vliegtuig

06.30 uur Ontbijt in het hotel
07.15 uur Verzamelen in Lobby Hotel – vertrek touringcar naar luchthaven London
10.00 uur vertrek naar Amsterdam via luchthaven London City - Vlucht KL 988 London City
12.10 uur aankomst Amsterdam Schiphol (AMS)

Praktische informatie

BETT
De BETT vindt plaats in de ExCeL in Londen, een grote beurs locatie ingericht met allerlei stands van educatieve bedrijven en verschillende arena’s/podia waarop doorlopend interessante toespraken worden gegeven over verschillende facetten van ICT in het onderwijs. Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit het bezoek haalt, raden we je aan om voor de tijd de BETT-app te downloaden op je telefoon. Je vindt de BETT 2024 - Official Event App in de Play Store (Android) of de App Store (Apple).

Elektriciteit
In Engeland worden de stopcontacten van Type G gebruikt. De netspanning is 230V en de frequentie is 50Hz. Je hebt dus een reisstekker nodig om gebruik te kunnen maken van de stopcontacten in Engeland. Voor meer informatie, check wereldstopcontacten.nl/engeland.

Munteenheid en pinnen
De officiële munteenheid van het Verenigd Koninkrijk is de pond, afgekort GBP of £. Op veel plekken in Londen vind je pinautomaten waar je ponden kunt pinnen met je Nederlandse pas (met Maestro of V-Pay) of creditcard. Let erop dat je bank of creditcardmaatschappij transactiekosten in rekening kan brengen voor het pinnen van geld. Deze kosten verschillen per bank en creditcardmaatschappij. Kijk voor de actuele kosten op de website van je bank.

Alarmnummer
In Engeland kun je in geval van nood zowel 112 als 999 bellen.

Belangrijke informatie

Algemeen

 • Je moet jezelf voor 1 december 2023 registreren voor de BETT via bettshow.com. Het entreebewijs print je uit en neem je mee om zo oponthoud bij de entree te vermijden
 • De reisleiding is te bereiken via Bianca Immerman op +31 (0)652311981 met als back-up Robert Terhalle op +31 (0)653575301. Sla deze nummers tijdig op zodat deze nummers in noodgevallen binnen handbereik zijn
 • Je handbagage mag bij KLM maximaal 55 x 35 x 25 cm groot zijn. Aan het persoonlijke item zit een limiet van 40 x 30 x 15 cm. Je totale handbagage, inclusief je persoonlijke item, mag maximaal 12 kg wegen.
 • Drankjes op de kamer/minibar zijn voor eigen rekening.
 • Je reist en neemt deel aan deze studiereis onder eigen verantwoording en beschikt over een eigen (reis)verzekering
 • Kopie paspoort en foto voor 10 november 2023 doormailen naar j.kuilder@heutink-ict.nl

Checklist
Naast de reguliere zaken voor een korte trip willen we nog even de aandacht vestigen op onderstaande zaken:

 • Paspoort - ID-kaart is niet meer geldig na BREXIT
 • Pinpas en/of credit card
 • Persoonlijke entreebewijs BETT 2024 (voor 1 december a.s. registeren)
 • Reisverzekering
 • Opladers en wereldstekkers

Reisorganisatie
Bianca Immerman
M: +31 (0)652311981
E: b.immerman@heutink-ict.nl

Robert Terhalle
M: +31 (0)653575301
E: r.terhalle@heutink-ict.nl

Administratie
José Kuilder
T: +31 (0)74-2404606
M: +31 (0)615088077
E: j.kuilder@heutink-ict.nl

Vlucht- en reisinformatie

Vliegtuig
Dinsdag 23 januari: Vlucht KL 979 - Amsterdam 20.15 uur – 20.15 uur Londen City

Vrijdag 26 januari: vertrek 07.15 naar vluchthaven per touringcar. Vlucht KL 988 London City 10.00 uur - Amsterdam 12.10 uur

Touringcar
Dinsdag 23 januari: vertrek 08.30 uur vanuit Hengelo - London 19.30 uur.

Vrijdag 26 januari: vertrek 07.15 uur vanuit London - Hengelo 20.00 uur.

Opstapplaats Postillion Hotel Deventer


Adressen en Metro

Hieronder vind je de belangrijkste adressen en metrolijnen voor deze studiereis.

Adressen

Hotel
Strand Palace Hotel, 372 Strand London WC2R OJJ
https://goo.gl/maps/oquZQLZpMAtipTFs7

BETT
ExCeL London: One Western Gateway, Royal Victoria Dock, London E16 1XL
https://goo.gl/maps/B7XaXNRz8x21UJ5W7

Diner locatie (woensdag)
The admirality, 66 Trafalgar Square, 66, London, WC2N 5DS
10 minuten lopen van hotel – gezamenlijk lopen we daar naar toe.
https://goo.gl/maps/vBaiv9Zioek9raj88

Danesfield School Marlow (Microsoft showcase school)
Henley Road, Medmenham, Marlow, SL7 2EW
https://goo.gl/maps/WPvt68emqeQbEmDu6

Cheam Common Junior Academy (Google showcase school)
Kingsmead Ave, Worcester Park KT4 8UT
https://maps.app.goo.gl/6wWXqp...

Bowes Primary School
Bowes Rd, Arnos Grove, London, N11 2HL
https://goo.gl/maps/38o6V5jrKR37AHPF8

Wimbledon Highschool
Mansel Rd. London SW19 4AB
https://goo.gl/maps/W4GqPHgYY4MDTJPR9

Diner locatie (donderdag)
Côte St. Martin's Lane, 50-51 St. Martin's Lane London WC2N
https://goo.gl/maps/qExQMCC2w4DtLWFcA

Metrolijnen

Luchthaven naar Hotel
https://goo.gl/maps/AnL6yLXyUg9xvUr89

Hotel naar BETT
https://goo.gl/maps/ctQLXuZTQWbqj43d9

Hotel naar The admirality (looproute)
https://goo.gl/maps/wZZmbUt2G8Yo9YWX8

Hotel naar diner locatie Côte St Martin's Lane (looproute)
https://goo.gl/maps/2FaQthxV7ebr38Am6

Hotel naar luchthaven
https://goo.gl/maps/TnBksKMA5M5jUpoh7

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico