Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Studiereis BETT 2023

Een reis vol inspiratie en verbinding

De studiereis BETT 2023 staat weer gepland. Van dinsdag 28 t/m vrijdag 31 maart verblijven we met jullie in het mooie London.

Tijdens deze drie dagen staan er veel interessante onderwerpen op het programma

Na een lange periode van afwezigheid zal de BETT 2023 nog interessanter zijn en veel nieuwe ontwikkelingen laten zien. Het onderwijs heeft, zoals je weet, allerlei ontwikkelingen versneld en verplicht moeten doorvoeren. De BETT geeft je de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen, die in het onderwijs spelen, in de praktijk te ontdekken en onderzoeken.

Ook is er tijdens deze dagen de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een referentie school. Hier kun je in de praktijk ervaren hoe in Engeland het onderwijs is ingericht. Uiteraard is er tussendoor ook nog tijd voor ontspanning en kun je donderdagmiddag, in plaats van een schoolbezoek, kiezen uit een bezoek aan een museum, een wandeling door London onder begeleiding van een Nederlandse gids of gewoon lekker vrije tijd.

Voor donderdagmiddag 30 maart kan jij je eigen programma samenstellen door één van onderstaande activiteiten te kiezen

Kies je persoonlijk programma

  • Microsoft Showcaseschool
  • Google Showcaseschool
  • Museumtour: Het Science Museum
  • Wandeltour door Oost-Londen
  • Vrije tijd

Onze Microsoft Showcase school is de Danesfield School in Marlow, dit is een klein stadje buiten Londen. Danesfield was tijdens de pandemie te zien in tv-advertenties voor Microsoft Teams. Zo goed zijn zij! Bekijk hier de reclame. Neem daarnaast ook rustig een kijkje op de website van de school.

Website: Welcome to Danesfield School

Onze Google Showcase school is de Britannia Village in Londen. Deze school is erkend als een Google Reference School. Alle klaslokalen hebben interactieve whiteboards en in de jaren 2 t/m 6 hebben de leerlingen elk een Chromebook, waardoor ze direct toegang hebben tot Google Suite. De leraren zijn goed opgeleid in het gebruik van ICT, wat betekent dat ze in staat zijn om uitstekende klassikale praktijken te demonstreren en het leren na de schooldag te vergemakkelijken; dit kwam tot uiting in het uitgebreide online leren van de leerkrachten tijdens de recente lockdown.

Website: Welcome to Britannia Village School

Het Science Museum is een wetenschappelijk museum aan Exhibition Road in South Kensington. Het heeft in de collectie een aantal grote wetenschappelijke uitvindingen van de laatste driehonderd jaar. Het Londense Sience Museum is een van de grootste wetenschapsmusea ter wereld. Leuk weetje is dat er momenteel een tentoonstelling is over hoe snel je een effectief vaccin ontwikkelt om een wereldwijde pandemie te bestrijdende: The race for a covid-19 vaccine.

Website: Science Museum

Ontdek Oost-Londen met de Nederlandse gids Zarine. Zij leidt jullie door de bekende Brick Lane en omliggende straten in deze trendy en artistieke wijk. Tegenwoordig is Brick Lane vooral een verzameling van Bengalen, grafitti-artiesten, hipsters en kunstenaars. Je vindt er onder andere de legendarische bierbrouwerij Trauma Brewery waarin tegenwoordig alternatieve kledingzaken, pubs en restaurants gevestigd zijn. Daarnaast laat zij jullie de mooiste London Highlights aan de Theems zien.

Website: Wandeltour Oost-London

Wil je niet deelnemen aan één van bovenstaande activiteiten dan kun je natuurlijk ook kiezen voor wat tijd voor jezelf. Let op: vrijdagmorgen tot 14.00 uur heb je ook nog tijd om de stad in te gaan.

Programma

Maandag 20 maart

16.00 uur Pre-BETT meeting via teams met alle deelnemers. Je hebt inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Dinsdag 28 maart

14.30 uur Inloop Microsoft (inschrijving via mail)
15.00 uur Inspiratie sessie Microsoft met buffet
17.30 uur Verzamelen op Schiphol
19.30 uur Vertrek Amsterdam Schiphol (AMS - Vlucht KL 997 Amsterdam)
19.40 uur Aankomst London City Airport (LCY)
20.30 uur Inchecken Central Park Hotel

Inspiratiesessie Microsoft
Microsoft nodigt ons uit voor een inspirerende sessie met een heerlijk buffet. de sessie heeft de volgende onderwerpen:

  • Lenovo Education Vision
  • Hybride classroom + demo
  • Microsoft Security/Data&AI

Kom je met de auto? Parkeer deze dan op Schiphol. Vanuit Schiphol is het een kwartiertje lopen naar het kantoor van Microsoft.

Adres kantoor Microsoft: Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ in Amsterdam

Na deze sessie lopen we gezamenlijk richting Schiphol voor het vertrek naar London.

Verzamelen Schiphol
We verzamelen op Schiphol bij Meeting point Plaza - Voor security (tussen Starbucks en Burger King).

Woensdag 29 maart

07.00 uur Ontbijt in het hotel
08.00 uur Vertrek naar de BETT – verzamelen in de lobby van het hotel

09.30 – 11.00 uur Inspiratiesessie HP – Mini theater HP en rondleiding stand HP
11.40 – 12.30 uur Inspiratiesessie Google – Experience room Google
12.30 – 16.00 uur Bezoek BETT

17.45 uur Verzamelen in de Lobby van het hotel
18.00 – 22.00 uur Diner & Pub quiz The Prince Alfred

Aankomst op BETT
Rond 09:00 uur zullen wij per metro aankomen bij de ExCeL London, de evenementenhal waar de BETT ieder jaar plaatsvindt. Tussen 09:00 en 09.15 uur is er tijd om in te checken en de garderobe op te zoeken.

HP inspiratiesessie
Vanaf 09.30 uur worden wij verwacht op de stand van HP (Stand NP21) voor een speciale inspiratie sessie van HP en een rondleiding op de stand. In de sessie nemen zij ons mee in de toekomst van technologie in het onderwijs en de trends van de afgelopen en komende jaren.

Google inspiratiesessie
Naarmate de wereld evolueert zal wat we leren en hoe we leren ook evolueren. Maar hoe ga hier nu mee om? Met deze inspiratiesessie van Google ga je aan de slag met nieuwe gelanceerde producten en apparaten en krijg je handige tools, inzichten en ideeën over hoe we het beste kunnen samenwerken om alle leerlingen - en degenen die hen helpen - te helpen slagen. We worden om 11.40 uur in de Experience room van Google verwacht

Beursbezoek
Vanaf 12.30 uur is iedereen vrij om de BETT te bezoeken en te lunchen op een locatie naar keuze. Het is helaas niet mogelijk om een lunch vooraf te reserveren op de beurs. Desgewenst kunnen lunchbonnen gedeclareerd worden.

Avondprogramma
Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom in The Prince Alfred voor een avondprogramma inclusief eten en drinken. We verzamelen om 17.45 uur in de lobby van het hotel en gezamenlijk lopen we hier naar toe. Dit is 5 minuten wandelen.

Direct naar de adressen en metrolijnen

Donderdag 30 maart

Voor deelnemers met keuze programma bezoek aan Microsoft showcase school

Vanaf 07.00 uur Ontbijt in het hotel
08.00 uur Vertrek Danesfield School Marlow (Microsoft showcase)
09.00 uur Aankomst op school

12.30 uur Vertrek naar London
13.30 uur Aankomst BETT
15.00 – 15.30 uur Rondleiding stand Microsoft
15.30 - 16.00 uur Rondleiding stand Lenovo

19.15 uur Verzamelen in Hotel lobby
20.00 uur Diner Crocker’s Folly (met de metro)

Danesfield School Marlow (Microsoft showcase school)
Dit keuzeprogramma vindt, anders dan de rest van de keuze activiteiten, in de ochtend plaats. De mensen die ingedeeld zijn voor een bezoek aan deze school vertrekken om 08.00 uur met de bus naar Marlow. De bus vertrekt vanaf het hotel. Een lunch zal op de school verzorgd worden.

Voor deelnemers met keuzeprogramma bezoek aan Google showcase school, museum, stadswandeling of vrije tijd

Vanaf 07.00 uur Ontbijt in het hotel
09.00 uur Vertrek naar de BETT – verzamelen in de lobby van het hotel

10.30 – 12.30 uur Rondleiding stand Lenovo en Microsoft in verschillende groepen
12.30 – 13.00 uur vertrek naar keuzeprogramma’s - verzamelpunt: buiten voor hoofdingang BETT Gebouw

19.15 uur Verzamelen in Hotel lobby
20.00 uur Diner Crocker’s Folly (met de metro)

Aankomst op BETT
Rond 10:00 uur zullen wij per metro aankomen bij de ExCeL London, de evenementenhal waar de BETT ieder jaar plaatsvindt. Tussen 10:00 en 10.15 uur is er tijd om in te checken en de garderobe op te zoeken.

Rondleiding Microsoft en Lenovo
Voor deze rondleiding worden we verwacht op de Lenovo of Microsoft stand. Omdat we niet allemaal tegelijk op de stand kunnen zijn er 4 groepen gemaakt. De groepsindeling is hetzelfde als de indeling van het keuze programma:

Groep Google school
10.30 – 11.00 uur Lenovo stand
11.00 – 11.30 uur Microsoft stand

Groep Museum
10.30 – 11.00 uur Microsoft stand
11.00 – 11.30 uur Lenovo stand

Groep wandeling & vrije tijd
11.30 – 12.00 uur Lenovo Stand
12.00 – 12.30 uur Microsoft stand

Groep Microsoft school
15.00 – 15.30 uur Microsoft stand
15.30 – 16.00 uur Lenovo stand

Lunch
De rondleiding op elke stand duurt ongeveer een half uur. Daarna is er tijd om te lunchen op een locatie naar keuze. Het is helaas niet mogelijk om een lunch vooraf te reserveren op de beurs. Desgewenst kunnen lunchbonnen gedeclareerd worden. Om 12.30 uur wordt iedereen, die s'middags aan de keuzeactiviteiten deelneemt, buiten voor het BETT gebouw verwacht.

Britannia Village Primary School (Google showcase school)
De mensen die ingedeeld zijn voor een bezoek aan deze school verzamelen om 12.30 uur buiten bij de hoofdingang van het BETT gebouw. Zij zullen van daar uit lopend naar de Britannia Village Primary School gaan (20 minuten lopen)

Science Museum
De mensen die ingedeeld zijn voor een bezoek aan het museum verzamelen om 12.30 uur buiten voor het BETT gebouw waarna zij gezamenlijk met de metro naar het Science Museum gaan.

Stadswandeling
De mensen die ingedeeld zijn voor een stadswandeling verzamelen om 13.00 uur buiten voor het BETT gebouw waarna zij gezamenlijk met de metro naar het verzamelpunt gaan: London Liverpool Street Station

Avondprogramma
Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in Crocker’s Folly voor een avondprogramma inclusief eten en drinken. We verzamelen om 19.15 uur in de lobby van het hotel en gaan gezamenlijk met de metro hier naar toe.

Direct naar de adressen en metrolijnen

Vrijdag 31 maart

07.00 – 10.00 uur Ontbijt in het hotel
14.00 uur Verzamelen in Lobby Hotel – vertrek naar luchthaven London

17.10 uur vertrek naar Amsterdam via luchthaven London City (LCY) - Vlucht KL 990 London City

19.20 uur aankomst Amsterdam Schiphol (AMS)

Adressen en Metro

Hieronder vind je de belangrijkste adressen en metrolijnen voor deze studiereis.

Adressen

Hotel
Central Park Hotel, 49 – 67 Queensborough Terrace, London
https://goo.gl/maps/YyjzBktgUAtQeeTt9

BETT
ExCeL London: One Western Gateway, Royal Victoria Dock, London E16 1XL
https://goo.gl/maps/B7XaXNRz8x21UJ5W7

Diner locatie (woensdag)
The Prince Alfred, 112 Queensway, London W2 3RR
5 minuten lopen van hotel – gezamenlijk lopen we daar naar toe.
https://goo.gl/maps/5TiaNap6VmwVpVpQ8

Danesfield School Marlow (Microsoft showcase school)
Henley Road, Medmenham, Marlow, SL7 2EW
https://goo.gl/maps/WPvt68emqeQbEmDu6

Britannia Village Primary School (Google showcase school)
Westwood Road, West Silvertown, London, E16 2AW
https://goo.gl/maps/suCjNRF4ZqLh8k1p7

Beginpunt stadswandeling
London Liverpool Street Station
https://goo.gl/maps/qyfHZescs89KrSH16

Science Museum
Exhibition Rd, South Kensington, London SW7 2DD
https://goo.gl/maps/74TXjZ8z9aB2QZmD7

Diner locatie (donderdag)
Crocker’s Folly, 24 Aberdeen Place – St. Johns Wood, London NW8 8JR
https://goo.gl/maps/5Pv2tpN79t4Hgfm57

Metrolijnen

Luchthaven naar Hotel
https://goo.gl/maps/rvba1vFm67c5EWPM7

Hotel naar BETT
https://goo.gl/maps/57vnKdDwg84XiGne9

BETT naar hotel
https://goo.gl/maps/FrviZFp16h8Cvtar6

Hotel naar Prince Alfred
https://goo.gl/maps/Q5GC743L7bhXZLHz6

Looproute BETT naar Britannia Village Primary School (Google showcase)
https://goo.gl/maps/F6H9zRLakJDj7zFN6

BETT naar verzamelpunt Stadswandeling
London Liverpool Street Station
https://goo.gl/maps/AaPXQjigM47NeEwM7

BETT naar Het Science Museum
https://goo.gl/maps/9GWicQALgiMDyK8p8

Hotel naar diner locatie Crocker’s Folly
https://goo.gl/maps/YPdwX2KFqArNYopp9

Looproute Crocker’s Folly naar Central Park Hotel
https://goo.gl/maps/YZCrdyETAPsuChnJ7

Hotel naar luchthaven
https://goo.gl/maps/udi3DptAeiN7Knmm8

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico