Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.

Studiereis BETT 2023

Een reis vol inspiratie en verbinding

De studiereis BETT 2023 staat weer gepland. Van dinsdag 28 t/m vrijdag 31 maart verblijven we met jullie in het mooie London.

Tijdens deze drie dagen staan er veel interessante onderwerpen op het programma

Na een lange periode van afwezigheid zal de BETT 2023 nog interessanter zijn en veel nieuwe ontwikkelingen laten zien. Het onderwijs heeft, zoals je weet, allerlei ontwikkelingen versneld en verplicht moeten doorvoeren. De BETT geeft je de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen, die in het onderwijs spelen, in de praktijk te ontdekken en onderzoeken.

Ook is er tijdens deze dagen de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een referentie school. Hier kun je in de praktijk ervaren hoe in Engeland het onderwijs is ingericht. Uiteraard is er tussendoor ook nog tijd voor ontspanning en kun je donderdagmiddag, in plaats van een schoolbezoek, kiezen uit een bezoek aan een museum, een wandeling door London onder begeleiding van een Nederlandse gids of gewoon lekker vrije tijd.

Programma

Maandag 20 maart

16.00 uur Pre-BETT meeting via teams met alle deelnemers. Je hebt inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Dinsdag 28 maart

14.30 uur Inloop Microsoft (inschrijving via mail)
15.00 uur Inspiratie sessie Microsoft met buffet
17.30 uur Verzamelen op Schiphol
19.30 uur Vertrek Amsterdam Schiphol (AMS - Vlucht KL 997 Amsterdam)
19.40 uur Aankomst London City Airport (LCY)
20.30 uur Inchecken Central Park Hotel

Inspiratiesessie Microsoft
Microsoft nodigt ons uit voor een inspirerende sessie met een heerlijk buffet. de sessie heeft de volgende onderwerpen:

 • Lenovo Education Vision
 • Hybride classroom + demo
 • Microsoft Security/Data&AI

Kom je met de auto? Parkeer deze dan op Schiphol. Vanuit Schiphol is het een kwartiertje lopen naar het kantoor van Microsoft.

Adres kantoor Microsoft: Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ in Amsterdam

Na deze sessie lopen we gezamenlijk richting Schiphol voor het vertrek naar London.

Verzamelen Schiphol
We verzamelen op Schiphol bij Meeting point Plaza - Voor security (tussen Starbucks en Burger King).

Woensdag 29 maart

07.00 uur Ontbijt in het hotel
08.00 uur Vertrek naar de BETT – verzamelen in de lobby van het hotel

09.30 – 11.00 uur Inspiratiesessie HP – Mini theater HP en rondleiding stand HP
11.40 – 12.30 uur Inspiratiesessie Google – Experience room Google
12.30 – 16.00 uur Bezoek BETT

17.45 uur Verzamelen in de Lobby van het hotel
18.00 – 22.00 uur Diner & Pub quiz The Prince Alfred

Aankomst op BETT
Rond 09:00 uur zullen wij per metro aankomen bij de ExCeL London, de evenementenhal waar de BETT ieder jaar plaatsvindt. Tussen 09:00 en 09.15 uur is er tijd om in te checken en de garderobe op te zoeken.

HP inspiratiesessie
Vanaf 09.30 uur worden wij verwacht op de stand van HP (Stand NP21) voor een speciale inspiratie sessie van HP en een rondleiding op de stand. In de sessie nemen zij ons mee in de toekomst van technologie in het onderwijs en de trends van de afgelopen en komende jaren.

Google inspiratiesessie
Naarmate de wereld evolueert zal wat we leren en hoe we leren ook evolueren. Maar hoe ga hier nu mee om? Met deze inspiratiesessie van Google ga je aan de slag met nieuwe gelanceerde producten en apparaten en krijg je handige tools, inzichten en ideeën over hoe we het beste kunnen samenwerken om alle leerlingen - en degenen die hen helpen - te helpen slagen. We worden om 11.40 uur in de Experience room van Google verwacht

Beursbezoek
Vanaf 12.30 uur is iedereen vrij om de BETT te bezoeken en te lunchen op een locatie naar keuze. Het is helaas niet mogelijk om een lunch vooraf te reserveren op de beurs. Desgewenst kunnen lunchbonnen gedeclareerd worden.

Avondprogramma
Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom in The Prince Alfred voor een avondprogramma inclusief eten en drinken. We verzamelen om 17.45 uur in de lobby van het hotel en gezamenlijk lopen we hier naar toe. Dit is 5 minuten wandelen.

Direct naar de adressen en metrolijnen

Donderdag 30 maart

Voor deelnemers met keuze programma bezoek aan Microsoft showcase school

Vanaf 07.00 uur Ontbijt in het hotel
08.00 uur Vertrek Danesfield School Marlow (Microsoft showcase)
09.00 uur Aankomst op school

12.30 uur Vertrek naar London
13.30 uur Aankomst BETT
15.00 – 15.30 uur Rondleiding stand Microsoft
15.30 - 16.00 uur Rondleiding stand Lenovo

19.15 uur Verzamelen in Hotel lobby
20.00 uur Diner Crocker’s Folly (met de metro)

Danesfield School Marlow (Microsoft showcase school)
Dit keuzeprogramma vindt, anders dan de rest van de keuze activiteiten, in de ochtend plaats. De mensen die ingedeeld zijn voor een bezoek aan deze school vertrekken om 08.00 uur met de bus naar Marlow. De bus vertrekt vanaf het hotel. Een lunch zal op de school verzorgd worden.

Voor deelnemers met keuzeprogramma bezoek aan Google showcase school, museum, stadswandeling of vrije tijd

Vanaf 07.00 uur Ontbijt in het hotel
09.00 uur Vertrek naar de BETT – verzamelen in de lobby van het hotel

10.30 – 12.30 uur Rondleiding stand Lenovo en Microsoft in verschillende groepen
12.30 – 13.00 uur vertrek naar keuzeprogramma’s - verzamelpunt: buiten voor hoofdingang BETT Gebouw

19.15 uur Verzamelen in Hotel lobby
20.00 uur Diner Crocker’s Folly (met de metro)

Aankomst op BETT
Rond 10:00 uur zullen wij per metro aankomen bij de ExCeL London, de evenementenhal waar de BETT ieder jaar plaatsvindt. Tussen 10:00 en 10.15 uur is er tijd om in te checken en de garderobe op te zoeken.

Rondleiding Microsoft en Lenovo
Voor deze rondleiding worden we verwacht op de Lenovo of Microsoft stand. Omdat we niet allemaal tegelijk op de stand kunnen zijn er 4 groepen gemaakt. De groepsindeling is hetzelfde als de indeling van het keuze programma:

Groep Google school
10.30 – 11.00 uur Lenovo stand
11.00 – 11.30 uur Microsoft stand

Groep Museum
10.30 – 11.00 uur Microsoft stand
11.00 – 11.30 uur Lenovo stand

Groep wandeling & vrije tijd
11.30 – 12.00 uur Lenovo Stand
12.00 – 12.30 uur Microsoft stand

Groep Microsoft school
15.00 – 15.30 uur Microsoft stand
15.30 – 16.00 uur Lenovo stand

Lunch
De rondleiding op elke stand duurt ongeveer een half uur. Daarna is er tijd om te lunchen op een locatie naar keuze. Het is helaas niet mogelijk om een lunch vooraf te reserveren op de beurs. Desgewenst kunnen lunchbonnen gedeclareerd worden. Om 12.30 uur wordt iedereen, die s'middags aan de keuzeactiviteiten deelneemt, buiten voor het BETT gebouw verwacht.

Britannia Village Primary School (Google showcase school)
De mensen die ingedeeld zijn voor een bezoek aan deze school verzamelen om 12.30 uur buiten bij de hoofdingang van het BETT gebouw. Zij zullen van daar uit lopend naar de Britannia Village Primary School gaan (20 minuten lopen)

Science Museum
De mensen die ingedeeld zijn voor een bezoek aan het museum verzamelen om 12.30 uur buiten voor het BETT gebouw waarna zij gezamenlijk met de metro naar het Science Museum gaan.

Stadswandeling
De mensen die ingedeeld zijn voor een stadswandeling verzamelen om 13.00 uur buiten voor het BETT gebouw waarna zij gezamenlijk met de metro naar het verzamelpunt gaan: London Liverpool Street Station

Avondprogramma
Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in Crocker’s Folly voor een avondprogramma inclusief eten en drinken. We verzamelen om 19.15 uur in de lobby van het hotel en gaan gezamenlijk met de metro hier naar toe.

Direct naar de adressen en metrolijnen

Vrijdag 31 maart

07.00 – 10.00 uur Ontbijt in het hotel
14.00 uur Verzamelen in Lobby Hotel – vertrek naar luchthaven London

17.10 uur vertrek naar Amsterdam via luchthaven London City (LCY) - Vlucht KL 990 London City

19.20 uur aankomst Amsterdam Schiphol (AMS)

Praktisch informatie

BETT
De BETT vindt plaats in de ExCeL in Londen, een grote beurslocatie ingericht met allerlei stands van educatieve bedrijven en verschillende arena’s/podia waarop doorlopend interessante toespraken worden gegeven over verschillende facetten van ICT in het onderwijs. Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit het bezoek haalt, raden we je aan om voor de tijd de BETT-app te downloaden op je telefoon. Je vindt de BETT 2023 - Official Event App in de Play Store (Android) of de App Store (Apple).

Openbaar vervoer
Je krijgt van ons een Oyster-card, de OV-chipkaart voor gebruik in Londen, met voldoende reistegoed (25 GBP). Hiermee kun je gebruik maken van de bus en van de metro om van bestemming naar bestemming te komen. Alle lijnen zijn geïntegreerd in Google Maps zodat je via deze app je reis kunt plannen indien je op eigen gelegenheid Londen in gaat of je de groep kwijtraakt.

Elektriciteit
In Engeland worden de stopcontacten van Type G gebruikt. De netspanning is 230V en de frequentie is 50Hz. Je hebt dus een reisstekker nodig om gebruik te kunnen maken van de stopcontacten in Engeland. Voor meer informatie, check wereldstopcontacten.nl/engeland.

Munteenheid en pinnen
De officiële munteenheid van het Verenigd Koninkrijk is de pond, afgekort GBP of £. Op veel plekken in Londen vind je pinautomaten waar je ponden kunt pinnen met je Nederlandse pas (met Maestro of V-Pay) of creditcard. Let erop dat je bank of creditcardmaatschappij transactiekosten in rekening kan brengen voor het pinnen van geld. Deze kosten verschillen per bank en creditcardmaatschappij. Kijk voor de actuele kosten op de website van je bank.

Alarmnummer
In Engeland kun je in geval van nood zowel 112 als 999 bellen.

Belangrijke informatie

Algemeen

 • Je moet jezelf voor 3 maart registreren voor de BETT via bettshow.com. Het entreebewijs print je uit en neem je mee om zo oponthoud bij de entree te vermijden
 • De reisleiding is te bereiken via Bianca Immerman op +31 (0)652311981 met als back-up Robert Terhalle op +31 (0)653575301. Sla deze nummers tijdig op zodat deze nummers in noodgevallen binnen handbereik zijn
 • Je handbagage mag bij KLM maximaal 55 x 35 x 25 cm groot zijn. Aan het persoonlijke item zit een limiet van 40 x 30 x 15 cm. Je totale handbagage, inclusief je persoonlijke item, mag maximaal 12 kg wegen
 • Er is vóór vertrek bij Microsoft een buffet inbegrepen als je deelneemt aan deze sessie. Op Schiphol is er geen maaltijd inbegrepen.
 • Drankjes op de kamer/minibar zijn voor eigen rekening.
 • Je reist en neemt deel aan deze studiereis onder eigen verantwoording en beschikt over een eigen (reis)verzekering
 • Kopie paspoort en foto voor 15 februari 2023 doormailen naar j.kuilder@heutink-ict.nl

Checklist
Naast de reguliere zaken voor een korte trip willen we nog even de aandacht vestigen op onderstaande zaken:

 • Paspoort (min. een half jaar geldig bij aankomst) ID-kaart is niet meer geldig na BREXIT
 • Pinpas en/of credit card
 • Persoonlijke entreebewijs BETT 2023 (voor 3 maart a.s. registeren)
 • Reisverzekering
 • Opladers en wereldstekkers

Reisorganisatie
Bianca Immerman
M: +31 (0)652311981
E: b.immerman@heutink-ict.nl

Robert Terhalle
M: +31 (0)653575301
E: r.terhalle@heutink-ict.nl

Administratie
José Kuilder
T: +31 (0)74-2404606
M: +31 (0)615088077
E: j.kuilder@heutink-ict.nl

Vlucht- en reisinformatie

Dinsdag 28 maart: Vlucht KL 997 Amsterdam 19.30 uur – Londen City 19.40 uur
Vrijdag 31 maart: Vlucht KL 990 London City 17.10 uur - Amsterdam 19.20 uur


Adressen en Metro

Hieronder vind je de belangrijkste adressen en metrolijnen voor deze studiereis.

Adressen

Hotel
Central Park Hotel, 49 – 67 Queensborough Terrace, London
https://goo.gl/maps/YyjzBktgUAtQeeTt9

BETT
ExCeL London: One Western Gateway, Royal Victoria Dock, London E16 1XL
https://goo.gl/maps/B7XaXNRz8x21UJ5W7

Diner locatie (woensdag)
The Prince Alfred, 112 Queensway, London W2 3RR
5 minuten lopen van hotel – gezamenlijk lopen we daar naar toe.
https://goo.gl/maps/5TiaNap6VmwVpVpQ8

Danesfield School Marlow (Microsoft showcase school)
Henley Road, Medmenham, Marlow, SL7 2EW
https://goo.gl/maps/WPvt68emqeQbEmDu6

Britannia Village Primary School (Google showcase school)
Westwood Road, West Silvertown, London, E16 2AW
https://goo.gl/maps/suCjNRF4ZqLh8k1p7

Beginpunt stadswandeling
London Liverpool Street Station
https://goo.gl/maps/qyfHZescs89KrSH16

Science Museum
Exhibition Rd, South Kensington, London SW7 2DD
https://goo.gl/maps/74TXjZ8z9aB2QZmD7

Diner locatie (donderdag)
Crocker’s Folly, 24 Aberdeen Place – St. Johns Wood, London NW8 8JR
https://goo.gl/maps/5Pv2tpN79t4Hgfm57

Metrolijnen

Luchthaven naar Hotel
https://goo.gl/maps/rvba1vFm67c5EWPM7

Hotel naar BETT
https://goo.gl/maps/57vnKdDwg84XiGne9

BETT naar hotel
https://goo.gl/maps/FrviZFp16h8Cvtar6

Hotel naar Prince Alfred
https://goo.gl/maps/Q5GC743L7bhXZLHz6

Looproute BETT naar Britannia Village Primary School (Google showcase)
https://goo.gl/maps/F6H9zRLakJDj7zFN6

BETT naar verzamelpunt Stadswandeling
London Liverpool Street Station
https://goo.gl/maps/AaPXQjigM47NeEwM7

BETT naar Het Science Museum
https://goo.gl/maps/9GWicQALgiMDyK8p8

Hotel naar diner locatie Crocker’s Folly
https://goo.gl/maps/YPdwX2KFqArNYopp9

Looproute Crocker’s Folly naar Central Park Hotel
https://goo.gl/maps/YZCrdyETAPsuChnJ7

Hotel naar luchthaven
https://goo.gl/maps/udi3DptAeiN7Knmm8

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico