Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Google Upgrade

In het onderwijs kun je gratis gebruikmaken van de flexibele, beveiligde tools van Education Fundamentals of alle verbeterde functies die je nodig hebt toevoegen met Education Standard, de Teaching and Learning Upgrade of Education Plus.

Kies de editie die bij je instelling past

Google Workspace for Education Fundamentals

Breng je schoolcommunity samen met een gratis pakket tools waarmee je beter kunt communiceren en samenwerken.

Google Workspace for Education Plus

Transformeer je school via een uitgebreide oplossing met onder andere geavanceerde beveiliging en analyse en uitgebreide tools voor lesgeven en leren.

Google Workspace for Education Standard

Schaal op met geavanceerde beveiliging, analyse en beheeropties om te beschermen tegen de nieuwste digitale dreigingen.

Teaching and Learning Upgrade


Verbeter de impact van lesgeven met geavanceerde videocommunicatie, uitgebreide lesfunctionaliteit en tools om academische integriteit te verbeteren.

Werken met Google

Via Google Workspace for Education biedt Google scholen laagdrempelige tools als Google Classroom en Google Drive. Zelf ervaren? Vraag dan de demo aan.

Plan een demo in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico