Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Hou je website up-to-date

Bespaar tijd en zorgen met de website onderhoudsservice, waardoor je schoolwebsite altijd foutloos en aantrekkelijk is voor bezoekers.

Plan direct een afspraak in

De voordelen

Je website als communicatiekanaal

Onze consultants begrijpen dat jouw schoolwebsite niet alleen een visitekaartje is, maar ook een belangrijk communicatiekanaal met ouders, leerlingen en andere geïnteresseerden. Daarom bieden wij een uitgebreide dienstverlening om jouw website in optimale conditie te houden.

Ervaren consultants

Onze ervaren consultants zullen meerdere keren per jaar je schoolwebsite grondig controleren en evalueren.

Altijd up-to-date

Wij zorgen ervoor dat alle functionaliteiten naar behoren werken, de navigatie intuïtief is en de inhoud up-to-date en relevant is.

Technische optimalisatie

Onze experts voeren technische optimalisaties uit, zoals het verbeteren van de laadsnelheid en het optimaliseren van de responsiviteit voor verschillende apparaten.

Vereenvoudigen of verbeteren

We kijken of er onderdelen zijn die we kunnen vereenvoudigen of verbeteren, zodat het beheer van de website nog makkelijker wordt.

Wat levert het op?

Meer tijd voor onderwijs

Het onderhouden van een schoolwebsite kan een uitdagende taak zijn, je hebt als school niet altijd voldoende tijd en technische kennis om je website in optimale staat te houden.

Een up-to-date website

Zonder regelmatig onderhoud kunnen websites verouderen, worden ze moeilijker te navigeren en verliezen ze hun impact.

Blijft interessant voor ouders

Dit alles zorgt voor een grotere betrokkenheid van ouders en leerlingen en toekomstige leerkrachten en uiteindelijk een positieve invloed hebben op het imago van de school.

Schoolwebsite aanvragen

Neem contact met ons op om direct aan de slag te gaan met je Schoolwebsite.

Plan een gesprek in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico