Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar Home

HP voor het onderwijs

HP en Heutink ICT gaan al jaren hand in hand als het gaat om de inzet van devices in het onderwijs. Wij hebben samen een robuuste onderwijslijn met HP devices. Van Chromebooks tot Windows 11 devices. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie en onderwijs. Daarbij bieden we tevens efficiënte oplossingen voor het beheer van al die apparaten.

Bekijk de devices

Klaar voor de toekomst?

Breid je digitale klas uit met Windows 11 apparaten icm met Microsoft Teams en Microsoft 365. Of met Chromebooks icm Google workspace for Education. Met deze veelal gratis tools kun je het device nog beter inzetten voor samenwerking en delen van devices. Ook hier heeft Heutink ICT slimme koppelingen naar oplossingen als apparaatbeheer, schemcontrole en startportaal. Informeer naar de mogelijkheden.

Je HP Device makkelijk gekoppeld aan Microsoft 365 of Google Workspace for Education

Via slimme koppelingen ben je direct ingelogd in MOO Suite en is je educatieve software en Microsoft 365 of Google omgeving direct beschikbaar. MOO Suite heeft dankzij Basishub directe koppelingen met alle relevante databases en apps die in het onderwijs gebruikt worden. Zo krijgt iedereen - leerkracht en leerling - automatisch de juiste toegang en worden gebruikersgroepen en klassen automatisch vanuit het LAS aangemaakt op het de door jou gekozen platform.

HP devices

Kies het device die bij je school past, voor in de klas of voor afstandsonderwijs!

Ga naar de webshop

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico