Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar Home

Intel® Skills for Innovation

Wil jij met je leerlingen aan de slag met actuele thema’s als computational skills en STEAM? Dan is Intel® Skills for Innovation wat je zoekt. Met dit gratis educatieve platform bereid je kinderen voor op de wereld (en de arbeidsmarkt!) van morgen.

De voordelen

Waarom Intel® SFI?

Innovatieve lessen

Innovatieve lessen om scholen in PO én VO te helpen met het ontwikkelen van digitale skills

Platform-onafhankelijk

Gratis en platform-onafhankelijk; werkt met Windows, Chrome én iOS

Online community

Online community waar je zelf lessen kunt maken én ophalen

Snel aan de slag

Slimme zelfscholingsmodule voor docenten; snel aan de slag!

Intel® Skills for Innovation volgens Heutink ICT

Heutink ICT werkt mee

Waarom deze samenwerking?
Bij de doorontwikkeling van dit platform werkt Intel® samen met onderwijsexperts over de hele wereld. Wij als Heutink ICT zijn geselecteerd om een bijdrage te leveren vanwege onze prominente positie in het PO en onze sterk toenemende rol in het VO.

Waarom wij geloven in Intel® SFI
Bij Heutink ICT zijn we sinds jaar en dag bezig de mogelijkheden van technologie te laten werken voor leerlingen. Intel® SFI past perfect in dat streven, zeker waar het gaat om de digitale vaardigheden.

Wat gaan wij concreet doen?
Wij helpen Intel® bij de verdere vormgeving van dit platform voor het Nederlandse onderwijs. Met dat doel halen we ook informatie op uit de markt. Zo zijn we al een onderzoek gestart onder VO-scholen.

En wat kunnen we voor jou doen?
Als ons voorwerk en onderzoek leiden tot de verwachte positieve uitkomsten, zullen we scholen helpen bij de implementatie van Intel® Skills for Innovation.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico