Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Post-hbo I-Coach

De opleiding Post-hbo I-Coach hielp Anneke Frons op weg als ICT-coördinator

Anneke Frons werkt als leerkracht en ICT-coördinator op basisschool Al-Ummah in Enschede. Zij besloot de opleiding Post-hbo I-Coach van Heutink ICT te volgen om op haar school meer diepgang te kunnen brengen in haar rol van ICT-coördinator.

Bij de opzet van de opleiding Post-hbo I-Coach heeft Heutink ICT nadrukkelijk rekening gehouden met de behoefte van zowel de deelnemers als de scholen waar zij hun werk doen. Zo zijn er veel ICT’ers die worstelen met het opstellen van een ICT-beleidsplan voor hun school. Anneke was een van hen, en in dat opzicht sloot de opleiding perfect aan bij wat zij nodig had: “Voorheen miste ik de kennis om aan de hand van gesprekken met collega's vorm te geven aan het ICT-beleid van onze school. Deze opleiding heeft me daarvoor de handvatten gegeven. De opdrachten hadden echt een connectie met wat ik in de praktijk deed en wilde doen.”

  • Opleiding Post-hbo I-Coach

Mariska van der Brug volgde de opleiding Post-hbo I-Coach

Mariska van der Burg werkt 25 jaar in het onderwijs, waarvan de afgelopen vijf jaar bij Montessori Delft. Dat ze daar de rol van ICT'er vervult, vloeit min of meer voort uit haar afstudeeropdracht voor de Montessori-opleiding. In dat kader ontwikkelde ze een leerlijn digitale geletterdheid, en de stap naar de rol van ICT'er lag op dat moment voor de hand.

Lees verder

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico