Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Microsoft voor het onderwijs

Waar moet je eigenlijk op letten als je gaat investeren in software en devices? Het moet uiteindelijk wel opleveren wat je ervan verwacht. Wij helpen je bij het beantwoorden van deze vragen. Is de keuze eenmaal gemaakt, dan zorgen wij er met gerichte implementatietrainingen voor dat alle teamleden uit de voeten kunnen met de devices. En bieden we ook efficiënte oplossingen voor het beheer van al die apparaten.

Bekijk de devices

Klaar voor de toekomst?

Breid je digitale klas uit met Windows 10 apparaten en realiseer betere leerresultaten, waar je ook bent. Dit met toonaangevende beveiliging, inclusiviteitstools, lange batterijduur, samenwerken via Teams en gratis Office 365.

Je Windows Device makkelijk gekoppeld aan Teams en MOO

Via slimme koppelingen ben je direct ingelogd in MOO Startportaal en is je educatieve software en Microsoft 365 omgeving direct beschikbaar. MOO Startportaal heeft dankzij Basishub directe koppelingen met alle relevante databases en apps die in het onderwijs gebruikt worden. Zo krijgt iedereen - leerkracht en leerling - automatisch de juiste toegang.


Gratis training voor medewerkers

Bij aankoop van tenminste 15 geschikte Windows 10 Education-apparaten voor jouw onderwijsinstelling.

Voor een geslaagde digitale transformatie is de professionalisering van leraren onmisbaar. Om ervoor te zorgen dat leraren en docenten in de les effectief met technologie uit de voeten kunnen, biedt Microsoft gratis trainingen aan bij aankoop van ten minste 15 geschikte Windows 10 Education-apparaten. Ontdek hoe je Windows 10, Microsoft Teams, Office 365, OneNote-notitieblokken, Microsoft Forms en nog allerlei andere apps kunt inzetten om leerlingen meer te laten leren.

Voldoe je als onderwijsinstelling aan de actievoorwaarden, dan ontvang je bij aankoop van 15 tot 300 Windows 10- apparaten voor het onderwijs maximaal 20 uur aan docenttraining. Iedere trainingssessie is toegankelijk voor maximaal 30 docenten. Bij aankoop van Windows 10 devices kun je bij ons aangeven dat je gebruik wilt maken van dit aanbod. Iedere 15 aangeschafte onderwijsapparaten zijn goed voor 1 uur training, met een maximumaantal van 20 uur.

Vraag een training aan

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico