Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

IT-Specialist worden bij Heutink ICT?

Onze IT-Specialisten zijn de drijvende kracht achter onze ICT-oplossingen voor het onderwijs. Met een team van ongeveer 20 zorgen zij ervoor dat alles werkt zoals het hoort te werken. Benieuwd wat daar zoal bij komt kijken?

Dit is wat we doen

Binnen deze activiteiten hanteren we geen vast programma. Integendeel: we rouleren het zo dat je iedere week iets anders te doen hebt.

Projecten

Meerdaagse projecten waarbij je vanaf het eerste moment tot en met de oplevering het aanspreekpunt bent voor de klant.

Orders

Op zichzelf staande opdrachten waarvan jij van A tot Z de uitvoering verzorgt.

Storingen

Als de Servicedesk een storing niet kan verhelpen, ga jij naar de locatie om het probleem op te lossen.

Jij ontwikkelt jouw specialisme

Als IT-Specialist bij Heutink ICT word je onderdeel van een jonge groep, maar kun je ook terugvallen op ervaren collega's. Binnen de groep heeft ieder zijn/haar eigen specialisme, zoals routers, switches en firewalls, Wifi etc. Met een actief opleidingsbeleid zorgen we ervoor dat we voor alle relevante certificeringen minstens één specialist in huis hebben.

Zelfstandig teamwork

Onze IT-Specialisten hebben een zelfstandige functie. Ze moeten veel zelf uitzoeken en uitvoeren. Toch vormen ze samen een hecht team en is er veel onderling contact, over werk maar ook over minder serieuze zaken.


Word jij onze nieuwe collega?

Momenteel zoeken wij diverse kandidaten voor de functie van IT-Specialist.

Vacature IT-Specialist

Vacature IT-Specialist

Ben je goed in troubleshooting en werk je graag met een netwerktotaaloplossing bij basisscholen in West Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Naar de vacature

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico