Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht
Meld je aan voor de Google Battle op 28 juni Ga

Een Google website bouwen in één dagdeel?

Met leerlingen een Google website bouwen in één dagdeel? Dat kan en dat gaan we dan ook weer doen tijdens de Google Battle op 28 juni. Doe je mee met jouw leerlingen?

Hoe ziet het er uit?

Heb jij leerlingen in groep 6, 7 of 8, die affiniteit hebben met ICT en zich willen vastbijten in het maken van een toffe Google Site? Dan is deze battle helemaal hun ding! Iedereen maakt kans om mee te doen. Deelname is uiteraard gratis.

Wat gaan we doen?

Op 28 juni gaan twee teams (per team max. 3 leerlingen) per school, onder begeleiding van de onderwijsadviseurs van Heutink ICT, een website maken via Google Sites. De beste website van deze twee teams gaat vervolgens de strijd aan met de teams van andere scholen in Nederland. Zij mogen hun website presenteren aan een Google expert. De leerlingen die de beste website hebben gebouwd, winnen een mooie prijs!

Er zal een willekeurige selectie worden gemaakt uit de scholen die het formulier hebben ingevuld. Deze scholen worden benaderd.

Aanmelden

Wil je meer weten over de inhoud en voorwaarden? Of weet jij al zeker dat jij met jouw leerlingen de strijd aangaat? Geef jouw school dan op.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico