Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Gebruikte devices én een mooie cheque voor Stichting getITfree

De Stichting getITfree zet zich in om afgeschreven (c.q. defecte) laptops en andere devices zo op te knappen dat ze weer geschikt zijn voor gebruik. De devices worden dan via instanties in bruikleen gegeven aan gezinnen die zelf niet over middelen beschikken om een apparaat aan te schaffen dat kinderen voor school nodig hebben. Het kan ook gaan om situaties waarin mensen een device nodig hebben om online allerlei zaken te kunnen regelen. Zoals internetbankieren, sollicitatiebrieven schrijven en per e-mail versturen, en belastingaangifte doen. Bij Heutink ICT vinden we het belangrijk – en zien we het zelfs als een grondrecht – dat mensen toegang hebben tot technologie. Daarom hebben we al enkele jaren een bijzondere samenwerking met getITfree.

Kerstdonatie in plaats van kerstgeschenk

Wij sponsoren het goede werk van getITfree door gebruikte devices te leveren die door de enthousiaste vrijwilligers van de stichting kunnen worden opgeknapt. Een paar jaar terug hebben we bovendien de website www.getITfree.nl gebouwd, waarvan we ook de hosting en het onderhoud verzorgen. En toen dit jaar de feestdagen begonnen te naderen, hebben we besloten de traditionele kerstgeschenken achterwege te laten. Het bedrag dat we daaraan zouden hebben uitgegeven, hebben we nu geschonken aan getITfree.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico