Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Samen kansen creëren voor digitalisering op de onderwijsmarkt

Onze samenwerking met HP gaat alweer 25 jaar terug. Een gewaardeerde relatie waarin wij niet alleen zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de producten, maar ook over de service, garantie en afhandeling. Daarnaast brengt de samenwerking mooie mogelijkheden om samen te kijken naar kansen en innovaties in de onderwijsmarkt. HP interviewde onze Commercieel Manager Robert Terhalle over dit partnerschap voor een artikel in hun partnermagazine. Hieronder een klein voorproefje.

Samen op zoek naar kansen

In het interview vertelt Robert over onze intensieve samenwerking. Onder andere over onze deelname aan het HP educatieprogramma, waarin we samen kijken naar innoverende ontwikkelingen en hoe we daar vorm aan kunnen geven. “Daarin kijken we samen met HP naar kansen op de onderwijsmarkt. Ik denk bijvoorbeeld dat e-sports/gaming heel groot kan worden in het onderwijs. Maar dan wel vanuit educatief vertrekpunt. Dat is iets waar we met de gaming-lijn van HP invulling aan zouden kunnen geven. Sterker nog: we hebben het er samen al over gehad om een competitie in het leven te roepen. Dat zou een geweldig middel zijn om te onderzoeken wat kinderen daadwerkelijk kunnen leren van gamen. Een andere trend waar we samen met HP werk van kunnen maken, is de inzet van dat in het onderwijs. Zo zou je van elke leerling een Digital Twin kunnen bouwen. Als je vervolgens data hebt verzameld, kun je via benchmarking zover komen dat je op grond van de leerresultaten van een leerling in Groep 1 al voorspellingen kunt doen over de groeipotentie van die leerling over zijn hele schooltijd. Daarover zal trouwens eerst nog wel een grondige ethische discussie gevoerd moeten worden: wat willen we precies gaan doen met die data, hoe brengen we het allemaal bij elkaar en hoe doen we dat op een privacy-technisch verantwoorde manier?”

Benieuwd naar het hele artikel van HP? Lees hem hier

"“We besteden steeds intensiever aandacht aan zaken als het ontwikkelen van portals en het leveren van specialistische diensten en kennis op het gebied van adoptie en onboarding.”"

- Robert Terhalle, commercieel directeur Heutink ICT

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico