Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Servicecontracten met je ICT-leverancier:

De tijd dat je als school enorm afhankelijk was van je ICT-leverancier is geweest. Zo hoort het ook, want ICT is er voor jou en niet andersom. Je wilt het liefst zo veel mogelijk vrijheid, ook als het om service gaat.

Jij kiest wat je gebruikt

Als klant van Heutink ICT ben je onafhankelijk. Onze oplossingen koppelen wij aan bestaande platformen via Basishub. Jij kiest welke platformen en mogelijkheden je wel en niet wilt gebruiken.

Bundels op maat

Voor het beheer van jouw oplossing bieden we diverse bundels; servicecontracten op maat, waarin jij de gewenste servicegraad bepaalt.