Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Handige tools

De ervaringen die Heutink ICT heeft in het onderwijs zorgt ervoor dat we weten wat er nodig is. We zijn continu bezig met het (door)ontwikkelen van ICT-oplossingen. Ben je benieuwd? We vertellen je graag meer over handige tools zoals Roostersync en de toetsmodus.

Adviesgesprek aanvragen

Roostersync 

Hebben jullie ook moeite om afspraken te plannen waarbij meerdere collega’s aanwezig moeten zijn? Je bekijkt het dagrooster en vervolgens kijk je in de Outlook agenda. Je probeert om een geschikt moment te vinden voor iedereen. Onhandig! Gelukkig kan het ook anders. Hoe? Met Roostersync. Met Roostersync heb jij direct inzicht in de beschikbaarheid van alle medewerkers in Outlook en Teams. Realtime én betrouwbaar. Hiermee onderscheiden we ons. Alle afspraken en geroosterde moment komen in je Microsoft Outlook-agenda te staan. Altijd actueel en op elk apparaat inzichtelijk. Dit maakt het plannen van afspraken en behouden van overzicht wel heel makkelijk! Roostersync werkt met Webuntis, Zermelo, Magister en Paralax-Eduflex.

De voordelen voor jou

Facet modus

Met een simpele handeling start jij de toetsmodus starten wanneer dit nodig is. Er is een aanpassing in het apparaatbeheer gedaan waardoor jij sneller de toetsmodus in en uit kan schakelen. Je hoeft de Facet modus app maar eenmalig beschikbaar te maken binnen de omgeving. Deze is daarna continu beschikbaar op het apparaat.

Niet meer zoeken naar computernummers om ze in een groep te plaatsen.

Geen actie meer nodig om ze weer uit de toetsmodus te halen.

Continu beschikbaar en op afroep in te schakelen.

Aan de slag met ICT in het voortgezet onderwijs

Wil je stappen zetten op ICT-gebied in het voortgezet onderwijs? Wij bieden de middelen én de expertise. Eén ding is nu al zeker: als jij aan de slag wilt met ICT in het voortgezet onderwijs, maak je er samen met Heutink ICT een succes van.

Adviesgesprek aanvragen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico