Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug

Webinar: Heutink ICT heeft iets nieuws: MOO, Startportaal, Basishub en meer

MOO is al jaren dé online leer- en werkomgeving voor het onderwijs. Een slim startportaal vormt samen met onze Basishub, Apparaatbeheer en Schermcontrole een DLWO die al jaren de toon zet. Wij bouwen, samen met de Heutink ICT Insiders, aan een nieuwe omgeving waarin de gebruikerservaring naar nieuwe hoogte wordt gebracht. Op de IPON hebben we reeds een tipje van de sluier opgelicht.

Webinar terugkijken

Op 21 april gaven wij een webinar over onze visie op softwareontwikkeling voor het onderwijs, onze productprincipes en het ontwikkelproces in samenwerking met de Heutink ICT Insiders. We sluiten af met het eerste resultaat van dat proces: een demo van de nieuwe MOO omgeving die we aan het bouwen en verfijnen zijn. Kijk de webinar nu terug!

Programma

Waar - Online (je ontvangt per e-mail een link naar de webinar)

Wanneer - 21 april

Hoe laat - 15.00 uur - 16.00 uur

Doelgroep - Directeuren en ICT-coördinatoren die willen weten hoe de oplossingen van Heutink ICT in de toekomst gaan werken

Wie - Nikki Hunder (Productmanager) & Matthijs van den Langenberg (Verkoopadviseur)

Agenda

  • Productvisie & productprincipes

Onze productmanager Nikki Hunder neemt je mee in onze visie op onze eigen softwareoplossingen in de toekomst. We hebben die visie doorvertaald naar 5-tal productprincipes die de basis vormen voor onze toekomstige softwareoplossingen.

  • Ontwikkelen met onze klant

Als je iets nieuws wilt bouwen dan helpt het ook je ontwikkelproces tegen het licht te houden. Dat hebben we gedaan en geleerd dat we onze klanten nog veel meer en vooral eerder in het ontwikkelproces konden betrekken. Die conclusie heeft geleid tot het Heutink ICT Insiders programma waarin inmiddels 250 klanten zijn opgenomen. Ze helpen ons met de ontwikkeling van onze nieuwe oplossingen. Nikki legt uit hoe dit proces werkt en hoe de Insiders ons waardevolle feedback geven die direct verwerkt wordt in de ontwikkelsprints. Agile noemen we dat.

  • Demo

Na de productvisie en het proces mag natuurlijk een demo niet ontbreken. Matthijs van den Langenberg laat zien wat we op dit moment aan het testen zijn met onze Insiders. Het geeft een mooi inkijkje in wat later in het jaar beschikbaar komt voor iedereen. Leuk weetje: de nieuwe omgeving is voor MOO-klanten zonder migratie na livegang beschikbaar!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico