Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug

Webinar: Werken met MOO & Microsoft Teams in de klas

In deze webinar staan we stil bij de mogelijkheden van Microsoft Teams, hoe je deze tool met gebruik van Windows Devices makkelijk inzet in de klas en hoe de integratie met MOO jou en je leerlingen daarin ondersteunt.

Programma

Waar - Online (je ontvangt per e-mail een link naar de webinar)

Wanneer - 21 december

Hoe laat - 15.00 tot 16.00 uur

Doelgroep - Bovenschoolse ICT-cöordinatoren, ICT-cöordinatoren en leerkrachten

Microsoft Teams in de klas

  • Deze webinar is bedoeld voor scholen die ervoor hebben gekozen om de leerlingen met Microsoft Teams te laten werken.

    Met het onderdeel Opdrachten van Microsoft Teams kun je als leraar samenwerken met je leerlingen: je kunt ze opdrachten geven en online materialen beschikbaar stellen. Je kunt leerlingen feedback geven op de opdrachten die ze hebben gemaakt. Leerlingen kunnen ook onderling samenwerken in Teams.

  • Met behulp van onze Leer- en werkomgeving MOO Startportaal hebben de gebruikers toegang tot Microsoft Teams zonder opnieuw in te hoeven loggen. De leraar kan een tegel naar Teams aan de leerlingen beschikbaar stellen. Dat maakt het gebruik van Teams heel gebruiksvriendelijk.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico