Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug

Webinar: Zet je school op de kaart

Wist je dat wij vanuit Heutink ICT al honderden scholen en besturen op dit gebied ondersteund hebben?

Kijk de webinar terug

Programma

Waar - Online

Wanneer - 3 november 2021

Hoe laat - 14.00 tot 15.00 uur

Doelgroep - Schoolbestuurders, directeuren, bovenschoolse ICT-cöordinatoren en privacy officers

1. Schoolwebsite - Nick Schuitemaker

  • We leven in een tijd waarin je als school moet laten zien wie je bent, wat je kan bieden en wat jouw school onderscheidend maakt. Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt? Hoe zorg je ervoor dat je uitstraalt waar je voor staat? Is je logo of huisstijl nog wel van deze tijd? Hoe laat je de identiteit van een school terugkomen op je website?

2. Schoolintranet - Arjan van den Belt

  • Voor scholen en stichtingen die overzicht missen in hun digitale werkomgeving, hun medewerkers lastig bereiken en in silo’s werken bieden wij een centrale omgeving waarin al hun tools, communicatie en documenten terugkomen. Deze oplossing biedt meer overzicht, betere communicatie binnen de stichting en meer betrokkenheid bij het bestuur.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico