Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.
Terug naar overzicht

Epson laserprojectoren: Ontworpen om te leren

Naast touchscreens zijn ook laserprojectoren een mooie interactieve oplossing om in te zetten in het klaslokaal. Ze stimuleren de samenwerking en verbinden leerlingen met de lesstof. Samen met onze partner Epson bieden wij verschillende laserprojectoren met ultrakorte projectieafstand voor dynamisch en interactief lesgeven.

Continu en efficiënt leren

De laserprojectoren van Epson sluiten perfect aan bij de wensen van onderwijs. De technologie is zo ontworpen dat het continu en efficiënt leren ondersteunt. Door meerdere apparaten tegelijk te verbinden met de projector creëer je een dynamische omgeving waarin samenwerking centraal staat. Het beeld van hoge kwaliteit spreekt tot de verbeelding en inspireert zowel docenten als leerlingen.

Verbinding in het klaslokaal

Betrek je leerlingen fysiek bij de les met de interactieve display oplossingen. Hierdoor zijn ze meer verbonden met de lesstof en zullen ze dit beter onthouden. Laat tijdens groepsprojecten de interactie plaatsvinden via gebaren of het gebruik van pennen. En maak gemakkelijk aantekeningen en deel deze zonder een pc te gebruiken.

Kom in contact met onze specialisten

Wil je weten hoe wij jou school verder helpen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico