Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Gratis voor scholen met MOO Startportaal: Klasbord Ouderapp inclusief LAS-koppeling!

Nadat wij als Heutink ICT vorig jaar Klasbord hadden overgenomen, hebben we deze tool ingrijpend vernieuwd, voorzien van meer functies en omgedoopt tot Klasbord Ouderapp. De vernieuwde tool werkt perfect samen met de andere oplossingen van Heutink ICT. Het is het ideale middel om ouders op de hoogte te houden en mooie momenten te delen in de vorm van foto’s en video’s via de mobiele app. En voor scholen die gebruikmaken van MOO Startportaal is het nu zelfs nog aantrekkelijker om met Klasbord Ouderapp te werken. Deze scholen hebben vanaf nu namelijk ook toegang tot de gratis tijdlijn in Klasbord Ouderapp, inclusief LAS-koppeling.

Beginnen is heel eenvoudig:

  1. Log als ICT-coördinator met je MOO-account in op ouderapp.klasbord.nl
  2. Groepen, medewerkers en leerlingen worden automatisch toegevoegd
  3. Nodig ouders uit met de ouderbrief
  4. Deel de mooiste momenten op de tijdlijn

Behoefte aan meer functionaliteit?

De tijdlijn van Klasbord Ouderapp is en blijft gratis. Maar wil jij het je collega’s en/of ouders nóg makkelijker maken? Probeer dan 60 dagen lang gratis Klasbord Ouderapp Plus. Met deze uitgebreide versie krijg je ook toegang tot de Gesprekkenplanner, Absenties, Berichten en meer. Lees hier meer over de Klasbord Ouderapp-versies.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico