Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar overzicht

Heutink ICT helpt de hele zomer

Ook deze zomer draaien we op volle toeren door bij Heutink ICT: er wordt o.a. hard gewerkt aan een nieuwe MOO-suite, de doorvoer van de jaarovergangen en lancering van iPad-beheer; een mooie nieuwe feature in Apparaatbeheer. Maar we helpen niet alleen op afstand, ook op locatie. Ben jij ICT-coördinator en zie je op tegen al dat werk om het netwerk en hardware klaar te maken voor het nieuwe schooljaar? Ben je nieuw in je rol als ICT-coördinator? Of heb jij veel iPads die je in Apparaatbeheer op wilt nemen? Dan staan wij voor je klaar.

Instructie ICT-coördinator

Een nieuwe ICT-coördinator inwerken? Daar komt best wat bij kijken. Hoe zit het precies met Basispoort, MOO, Google, Office365, touchscreen, thuiswerken, licenties, nieuwe gebruikers, devicebeheer? We leggen je graag uit hoe alles werkt en welke taken bij de ICT-coördinator horen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico