Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Terug naar overzicht

Kleuters & ICT van visie naar werkwijze

Ipads, chromebooks, touchscreens, apps, QR-codes, robots.. Er zijn zo veel verschillende devices en (digitale) materialen voor het kleuteronderwijs. Daarnaast horen we ook steeds meer over de aanbodsdoelen van digitale geletterdheid in het onderwijs. Maar wat is digitale geletterdheid? Wat kunnen leerkrachten hiermee in het kleuteronderwijs? En waar begin je?

Aan de slag!

ICT-hulpmiddelen kunnen ondersteuning bieden aan de doelstellingen van je school. De implementatie van deze hulpmiddelen zijn vaak grote investeringen die niet vanzelf het gewenste resultaat opleveren. Welke keuzes maak je als school? Vanuit welke doelen? Welke ICT-hulpmiddelen sluiten daar het beste op aan? Kortom veel vragen die niet gemakkelijk te beantwoorden zijn. De onderwijsadviseurs van Heutink ICT kunnen je met dit vraagstuk ondersteunen en bieden daarnaast ook workshops en bootcamps aan.

Workshop Kleuters & ICT

Zo kunnen de kleuterleerkrachten een inspiratieworkshop Kleuters & ICT volgen waarbij ze gaan kijken naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van ICT in de kleutergroepen. We gaan aan de slag met programmeren m.b.v. bee-bots, coderen m.b.v. kralenplanken, greenscreen-mogelijkheden, digitale prentenboeken maken, apps op de Ipad en nog veel meer!

Adviesgesprek met Onderwijsadviseurs

Maak een afspraak voor een gesprek met mij of één van onze andere onderwijsadviseurs.

Maak een afspraak

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico