Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.
Terug naar overzicht

Met één klik toegang tot educatieve apps via de nieuwe Predia Appstore

Zet jij graag educatieve apps in tijdens jouw lessen. Dan hebben wij goed nieuws! In samenwerking met Predia en Meester Dennis zijn de educatieve apps van Meester Dennis nu ook beschikbaar in de nieuwe Predia Appstore op jouw Predia Touch Swift.

Safety first

Wanneer je aan de slag gaat met applicaties in de les, wil je natuurlijk dat deze veilig zijn. Predia beheert de appstore volledig zelf. Daardoor kunnen wij garanderen dat alle apps goed functioneren, veilig zijn en virus- en reclamevrij zijn. Zo worden leerlingen niet onnodig afgeleid door vervelende pop-ups en komen ze niet in contact met ongewenste applicaties, reclames of websites.

Volledig in control

In de Predia appstore ben jij zelf in control. Jij bepaalt welke apps je op de touchscreen zet en wanneer je een update voor een app uitvoert. Zo kun je de inzet van de applicaties volledig laten aansluiten bij het onderwijs wat jij wilt geven.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico