Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Nieuwe Predia Cart 24: de oplaadkar voor kleine lokalen en groepen

Het assortiment laad- en opbergoplossingen van Predia is uitgebreid met een kleinere versie, de Predia Cart 24 UV-C. Deze compacte versie kan 24 apparaten opladen en is daarom ideaal voor gebruik in kleinere klaslokalen of groepen.

De voordelen van de Predia Cart

Het is dan misschien een kleinere versie, maar daarom niet minder uitgebreid! Ook deze oplaadkar beschikt over alle gemakken, die de Predia Cart 36 ook heeft, om goed en veilig onderwijs te kunnen geven. Alvast drie voordelen op een rij.

  • Altijd klaar voor gebruik
    De oplaadkar is ideaal voor het veilig opbergen, opladen, vervoeren en desinfecteren van devices. De Predia Cart beschikt namelijk over een veilige centraal gestuurde stroomvoorziening, ventilatoren voor de nodige koeling en een UV-C lamp die tijdens het laden 99% van de virussen en bacteriën inactief maakt.
  • Kindveilig en gebruiksvriendelijk design
    Bij het design van de Predia Cart is nagedacht over hoe de oplaadkar veilig en gemakkelijk gebruikt kan worden door leerlingen en leerkrachten. De oplaadkar heeft bijvoorbeeld afgeronde en verstevigde hoeken en geïntegreerde handgrepen waardoor leerlingen bij het verplaatsen hun handen niet kunnen bezeren. De grote wielen zorgen ervoor dat je de Predia Cart makkelijk kan verplaatsen.
  • Gewoon in het stopcontact
    Voor de Predia Cart heb je geen speciale voorzieningen nodig. Je sluit de oplaadkar gewoon aan op een stopcontact.

Benieuwd naar de overige voordelen? Bekijk ze op Predia.nl.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico