Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Nieuwe Predia Touch Swift 4: Innovatie voor het klaslokaal

Predia, ons vertrouwde merk voor interactieve touchscreens, heeft een nieuw touchscreen ontwikkeld: de Predia Touch Swift 4. Dit nieuwe scherm is sterk verbeterd op het gebied van beeld, geluid, snelheid en touchbediening. We vertellen je graag meer over wat dit scherm voor jou te bieden heeft.

Natuurlijke en nauwkeurige schrijfervaring

Minimale vertraging, drukgevoeligheid en handpalmweigering bieden een natuurlijke schrijfervaring. Op het nieuwe scherm kun je met meerdere leerlingen gelijktijdig schrijven en samenwerken, wat de betrokkenheid en interactie in de klas vergroot.

Snelheid en flexibiliteit

De Predia Touch Swift 4 onderscheidt zich door snelheid die 50% hoger ligt dan zijn voorgangers. Hierdoor kunnen docenten moeiteloos door applicaties navigeren en efficiënt multitasken, waardoor kostbare lestijd optimaal wordt benut.

Welk touchscreen past bij jou?

We hebben meerdere schermen van Predia in ons assortiment, zoals de Predia Touch Swift 3 en Touch Swift 4. Maar wat is nu het verschil? En welk scherm is de beste keuze voor jou? Om je hierbij te helpen, hebben wij een vergelijkingspagina opgesteld. Natuurlijk geven we je ook graag persoonlijk advies. Neem gerust contact op met onze productspecialisten interactief.

Vergelijk de touchscreens

Meer weten over de mogelijkheden van Predia?

Onze specialisten helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Vraag een adviesgesprek aan

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico