Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Ontdek de nieuwe ICT ontwikkelingen voor het onderwijs op de IPON

We mogen weer op 6 & 7 april 2022! Na twee jaar zonder evenementen en beurzen, kunnen we elkaar eindelijk weer ontmoeten op de IPON 2022. En dat is maar goed ook! Er gebeuren namelijk hele mooie dingen op gebied van ICT en onderwijs. Ook bij Heutink ICT!
We hebben nieuwe trainingen ontwikkeld rondom Digitale Geletterdheid, onze oplossingen veiliger gemaakt en zijn gestart met de ontwikkeling van een nieuwe online omgeving waarin al onze applicaties logisch samenkomen. Daar wil je toch meer van weten?

Veiligheid en privacy… het begint bij de gebruiker!

In het onderwijs is veiligheid en privacy van groot belang. Maar hoe veilig is jouw IT-omgeving op school? En wist je dat deze veiligheid valt of staat met het gedrag van de gebruiker? Kom langs op onze stand en laat je informeren over onze diverse security oplossingen en hoe je gebruikers bewust maakt van de digitale gevaren.

Een vernieuwde leer- en werkomgeving

MOO is al jaren dé online leer- en werkomgeving voor het onderwijs. Een slim startportaal vormt samen met onze Basishub, Apparaatbeheer en Schermcontrole een DLWO die al jaren de toon zet. Wij bouwen, samen met de Heutink ICT insiders, aan een nieuwe omgeving waarin de gebruikerservaring naar nieuwe hoogte wordt gebracht. En deze laten we je graag zien!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico